Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnia1990

Poznałam sponsora :D Mam mieszkanie i kase :D Jestem happy ;)

Polecane posty

Gość annnia1990

Spotalismy sie w w srode , potem w sobote, dostałam za pierwsze spotkanie 500 zł ,w sobote wynająl mi mieszkanie w moim miescie , bo nie lubie Warszawy ,on stamtąd jest. Bylam juz na zakupach :D Seks byl super , lepszy niz z moim bylym chłopakiem :D:D ma 38 lat ,wyglada jak gangster :D łysy ,przypakowany w skórzanej kurtce :D Pisze to tutaj bo nie mam komu o tym powiedziec :D

Gość poma rańcza
rodzicom się pochwal na pewno się ucieszą, że kur wę wyhodowali

Gość annnia1990
:D zaczne zbierać haki :D czuje, ze nareszcie moje zycie sie zmienia , tylko pieniedzy mi brakowalo ;)

Nienormanlnie tobie zazdrdraszczam :) mogę cos jeszcze zrobić aby dopełnić twemu szczęściu?:D

Gość annnia1990
wspomniał mi,że jutro przyprowadzi swoich chłopaków i mam sie nimi dobrze zająć. ciekawe co miał na myśli?

Gość czy zdajecie_sobie
fantastycznie sobie radzisz dziewczyno! bravo!!!!

Gość annnia1990
dzięki wielkie, trochę sie brzydzę lizać go w rowku, ale co tam, kasa jest tego warta kupię chyba herbatniki dla tych jego kolegóf, któzy jutro wpadną.

Mimo tego, że to prowokacja, to rzeczywisty problem społeczny jest dość powszechny. Żadna z takich początkujących ku...leżanek do towarzystwa nie pomyśli, że będzie się trudno potem wycofać z interesu W przypadku bardziej podejrzanych sponsorów, mimo iż kolegom-gangsterom nie spieszy sie do ujawniania faktów (im też zależy na dyskrecji) to juz sąd w przypadku jakiegoś procesu nie będzie się zastanawiał, czy to komuś popsuje reputację czy nie... po prostu wezwie do składania zeznań. Po nazwisku i do protokołu. Więc, ku...lezanki - szczęścia życzę np. przy identyfikacji zwłok kochanka i przy składaniu zeznań :)

Gość annnia1990
dla Was wszystko jest prowokacją , nawet nie wiecie ile jest prostytutek wsród nastolatek :D

Gość annnia1990
ja już jestem ostatnia z klasy, która tego nie robi, nawet grube i brzydkie dorabiają u woźnego.

Gość inna-niz-wszystkie
i rozumiesz to, że jesteś jedną z nich?

Gość annnia1990
rozumię ale takie są czasy, inne dziewczyny też tak robią a moich rodzicó nie stać żeby mi kupić fajne ubrania i telefon.

Gość inna-niz-wszystkie
pierwszy zakup za ciężko zarobione pieniądze zainwestuj w słownik

Gość annnia1990
no nie wiem, bo mojemu sponsorowi nie zależy na inteligentnej lasce. lepiej żebym była sobą

Gość ale to puste wszystko
jak to niektorym niewiele do szczescia potrzeba w gruncie rzeczy to zazdroszcze takim pustaczkom i kretynom, zycie musi byc wtedy calkiem proste, jak sie samemu jest ograniczonym :D