Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***lilka

starania o boba start jesień 2011

Polecane posty

wiem ze juz taki temat jest jednak chciałam zalozyc nowy dla swiezo starajacych sie o potomstwo:) tam juz panie sa zzyte ze soba i co niektore po zajsciu a nawet blisko porodu wiec tu cos dla swierzakow :) my z mezem staramy sie od miesiaca (ostatni termin @ 26 wrzesien) :) a jak to u Was drogie Panie wyglada? moze razem przejsc przez to bedzie latwiej i przyjemniej

a co z Bobem nie tak ?? :) jak zwal tak zwla... wszystkim chodzi o to samo.. słodkiego Dzidziusia = ale jak wolisz moze być też Aniołek, Perełka, Synek, Corcia itd.. :)

Gość iii jjj fed
ja pierdole! Znowu to samo. To już trzeba na forum pisać o tym? Może stosunki też będziesz opisywać?

po pierwsze gratuluje braku odebrania odpowiedniego poziomu wychowania.. poziom inteligencji widze ze podobny.. po to sa takie kafeterie itd. jak nie pasuje to nie muszisz tu zagladac a tym bardziej nikomu przeszkadzac..

Gość paraguayan
Najpierw moze slownik poczytaj, tępa pizdo, a potem dopiero rob bachora:O

bachora? tak widac jak mamusia do ciebie zwracala sie przez cale zycie... patologia jest dosc powszechnym zjawiskiem w tym kraju

a pomylki to wszedzie zie zdarzają .. to nie wypracowanie czy praca z polskiego tyko kafeteria jak sama nazwa wskazuje.. ale tobie blizej do poplskiej knajpki z piffkiem bo tam wlasnie taki poziom ludzi jak twoj

Gość paraguayan
Spieprzaj szmato:O I lepiej nie planuj zadnego boba-glupota niepowinna sie rozmnazac:D

Gość paraguayan
Podejrzewam, tępa kurwo,że nawet nie wiesz gdzie zrobilas ten błąd:O

Gość Alexis ;)
lilka - nie zwaracj uwagi na takich ;) powodzenia :)

Gość paraguayan
ja w odroznieniu od ciebie idiotko nie musze sie starac i zakladac takich zjebanych topikow:O

taak ,, a ty dalej swoje.. i tu moja przewaga nad toba i wyraz wyższości poziomu .. koncze ten temat i z toba rowniez rozmowe, wiesz w gowno rak sie nie wklada bo smierdzi wiec i ja od ciebie bede z daleka

Gość paraguayan
to lepiej zeby twoj fagas ciebie gowniana pizdo nie tykal i nie robil BOBA-dopiero by jebalo:D