Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjklkjhgxcfgh

167cm 62kg to duzo??

Polecane posty

Gość Urughaijka
Moim zdaniem to ok, bo ja ważę też 62 a mam 165 a najlepiej mi moim zdaniem jak ważę 57kg :P Wiec 5 kg przydałoby się zrzucić :]

Gość KCNJ;SDJLCN
A ja mam 162cm i ważę 63 kg i faceci szaleją za mną. Nie znacie się . Jak się ma pewnosć siebie i sexapeal to reszta naprawdę ma mniejsze znaczenie. Ale tego niestety nie da się wyuczyć, trzeba to poprostu mieć :P a zazdrośnikom mówię z góry, że tak: Oto pani bez figury modelki robi to o czym wy marzycie :P:P no cóż.... bywa

Gość dxfgvdgthftgrhcvgtf
to nie chodzi o wage tylko o to ,,coś,, mam kolezanke i siostre w rozmiarze 40, są sexowne i kobiece, mwie wam cud, miod i orzeszki i mam w rodzinie dziewczyne z wymiarami jak modelka 175 cm waga do 60 kg, ma super talie, biodra i piersi, ale nie ma tego czegoś w sobie, nikt się za nią nie ogląda, efekt ogólny nijaki, zero kobiecości i sexappealu

Gość Urughaijka
Ja schudnę jak znajdę faceta, bo bez sexu to ciężko będzie, a tak to gładko i bezboleśnie.

Gość Urughaijka
Student prawa to odpada, znałam dwóch i byli okropni ;/ nie w moim typie z charakteru. Nie mówię, że wszyscy są tacy ale raczej preferuję facetów o bardziej ścisłym umyśle. A poza tym dla brovara jestem za gruba, więc on też odpada :]

165 w dowodzie, 167 faktycznie :) Offernna, nie dość że nick masz wtórny to jeszcze posty głupie. Będę cię ignorował. Założyłeś jakiś temat, w którym od wizerunku oburzonego męża przeszedłeś w łagodnego baranka. To jakaś gra?

Gość Urughaijka
Poza tym mój przyszły chłopak musi mieszkać w Poznaniu :D

Gość ziarnko grochu bez księżniczki
177 i 60 to ja, a i tak bym zrzuciła udka ważne to się dobrze czuć ze sobą. może być dużo, możeniedużo :)

Powiem może coś w nie moim stylu, ale jak już naprawdę ciężko zrzucić kolejny kilogram to kupcie sobie coś ładnego i uśmiechnijcie się. To wystarczy :)

Gość Urughaijka
No ja się nie czuję najlepiej ;/

Gość Urughaijka
Brovar - wow :D

Ech, słuchajcie - ja przytyłem 10 kg bo taki postawiłem sobie cel. Więcej nie pakuję, utrzymuję to co mam, bo osiągnąłem satysfakcję. Więcej wysiłku wkładam w inne rzeczy np. karierę, bo po prawie coraz kruszej z pracą... Wy też tak zróbcie - jakiś przedział, który was interesuje (np. poniżej 58 kg) a potem się cieszcie życiem, nawet jeśli nie będzie idealnie. Nauczcie się robić lody.

Gość Urughaijka
No ja mam wlasnie taki plan! 57 kg! Ale musze najpierw chłopaka znaleźć!

A nie masz cichej chęci, by pokochał cię taką jaka jesteś żeby go wynagrodzić byciem kimś atrakcyjniejszym? Ja miałem kiedyś takie myślenie, ale nie było chętnych. Chętne znalazły się po transformacji.

Gość Urughaijka
Mam, ale jeść nie przestanę mniej, musi być chłopak, bo jak bezie więcej sexu to schudnę :] i wtedy wilk bedzie syty i owca cała! Jest tak jak mówisz, jak wiem, że facet mnie akceptuje taką jaką jestem, to właśnie lubię go zaskakiwywać i robić mu przyjemnośc, a jak sam wymaga i bla bla, to niech spada :P

Fajne podejście. Życzę ci tego z całego serca, bo jak już byś schudła i każdy by cię chciał, to nie to samo. Zaczynają się wątpliwości : co on we mnie widzi. Ja takie miałem i dziś jestem singlem z wyboru (dawniej z przymusu, heh). A jakie masz wymagania wobec faceta? :)

Gość Urughaijka
Dziękuję :P mam nadzieję, że to się ziści wkrótce :D bo ja nie chcę być singlem i z wyboru nie będę :P A co do tego co lubię w facetach to już kiedyś pisałam w takim temacie o tym właśnie, nawet znalazlam :d skopiuje Ci, bo mi się nie chce tego wszytskiego wymieniać :D "Ja nie mam więc napiszę! No jeśli chodzi o wygląd to nie mam żadnych warunków, wiadomo, że nie wszyscy mi się podobają, ale wychodze z założenia (i raczej jest to sprawdzone), że jeśli facet mi się podoba z charakteru i jest normalny to widomo, że z wyglądu też mi się będzie podobał. No a odpycha mnie jak facet jest takim gburem niemiłym, jak jest małostkowy, i jak wszystkim się przejmuje. Imponuje mi jak jest pewny siebie, miły, wesoły, spokojny, opanowany, zaradny, trochę staroświecki i jak przejmuje inicjatywę, jak się zajmuje swoją osobą a nie krytkuje wszystkich wokół (taki "żyj i pozwól żyć innym")." KONIEC :D

Brawo :) Myślę, że ci się uda bo lubisz seks i masz dobre wymagania. Nie za małe, ale nie windujesz ich żeby nie przegapić kogoś ciekawego. Gdybym nie był pedofilem ;)

Gość Urughaijka
Ej, prawie każdy lubi seks :P A to czy się uda... mam wrażenie, jakby to zupełnie nie ode mnie zależało... chociaż poprzednim razem jak już odpuściałam, to wlaśnie pojawił się chłopak, ale już nie jesteśmy razem :]

No bo to problem odpuszczenia... ja odpuściłem parę lat temu i mam na koncie tyle przygód, że aż mnie wyśmiewa na kafe ten z poprzedniej strony... :) Ale to nie jest takie fajne. Lepiej zdobyć to, na czym nam zależy niż coś, czego równie dobrze może nie być. Żyj aktywnie to poznasz wielu kandydatów. Lepiej mieć w czym wybierać.

Gość Urughaijka
Ale mówisz, że Ty jestes singlem z wyboru, czyli to znaczy, że tez już odpuściłes, i też niedługo kogoś poznasz? :P Chociaz może to tak nie działa, bo żeby działało, to trzeba odpuścić ze zniechęcenia i ze smutkiem, a nie świadomie i z postawą, że skoro na świecie nie ma dla mnie mojego ideału, to trudno, ja już nic na to nie poradzę. A ja wychodzę wszędzie, ale i tak nikogo nie spotykam odpowiedniego ;/ Właśnie ja już nie chce być z kim, żeby być, albo, żeby tylko z nim coś przeżyć, tylko właśnie juz tak patrzę przyszłościowo, w koncu już mam 24 lata :P

Jak jest się z kimś, bo się odpuściło to ma to inny smak. Nie ma w tym tego wzniosłego uczucia, które każe nam myśleć, że jesteśmy szczególnym przypadkiem. 24 lata to młody wiek. No powiedz, że młody - mam 2 lata na ustatkowanie? ;)

Gość Urughaijka
To u każdego jest inaczej, zależy jak się czujesz i na jakim etapie życia jesteś, ale ja bym chciała mieć już chłopaka, jest mi potrzebny do różnych celów :P Już od stycznia nie mam chłopaka i na początku było fajnie, ale już mi się znudziło :]

Gość Urughaijka
I no właśnie - młody wiek, a jak nie mam chłopaka to go w pełni nie wykorzystuję :P

przy wzroście 167 cm waga minimalna we wskaźniku BMI ti 54,5 kg - poniżej jest już niedowagą. Ja mam ten sam wzrost i brne do 55 kg - więcej nie chcę chudnąć. ale już przy obecnej wadze czuję się całkiem ok. (dane w stopce;))

Gość Joyjoyjoy
Ja mam 177 i waże 59 :) też mi problem, każdy waży tyle ile chce :)

Gość Urughaijka
Ja mam 165 a waże 62 :D :D więc Ty musisz wyglądać w miarę ok :]