Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boska dominika

Uwielbiam ,gdy obcy faceci podrywają mnie na ulicy ;)

Polecane posty

Gość boska dominika

Wracam dzis z pracy...usiadłam w parku na ławce na chwile ,podszedl facet i zaczal do mnie gadac :D kurcze fajny byl ,szkoda ze numeru nie wzięlam ;) udawalam ,ze sie spiesze. Mam sporo takich historii na koncie, ostatnia w weekend w metrze :)

Gość co z tego ze moda wróciła
a do mnie usmiechają sie dziewczyny , ja to mam przeyebane :classic_cool: może lecą na moje cycki :classic_cool:

Gość boska dominika
Gdyby był brzydki napisałabym '' Podrywał mnie brzydal , jak im nie wstyd ,tym brzydalom ,jestem załamana'' :D

Gość a ja nie lubie
jak mnie podrywaja...! tzn nie lubie nachalnych debili ktorzy nie rozumieja ze nie jestem zainteresowana bo przede wszystkim jestem zajeta, i tych ktorzy gwizdza albo glosno komentuja urode... a jak kulturalny facet do mnie zagada i po delikatnym wybadaniu czy jestem zainteresowana czy nie, da mi spokoj to mnie to nie razi ;)

Gość boska dominika
ufff , na szczęscie mnie bydło nie zaczepia :D hm... kobieta nigdy mnie nie podrywała ;) miałam tylko dwie sytuacje ,kiedy zostałam zaczepiona z pytaniem gdzie kupiłam kurtkę i okulary ;)

Gość a ja nie lubie
dzis sie strasznie np zniesmaczylam mimo ze to nie byl podryw ale szlam z psem a pod sklepem stal jakis gosciu z dzieckiem malutkim w wozku, pewnie czekal na matke swojego dziecka(zakladajac ze to jego dziecko bylo) i sie gapil na mnie , potem jak juz go mijac zaczelam to widzialam jak sie odwraca juz zeby obczajac mnie od tylu ;/

Gość boska dominika
na brzydali staram się nie patrzeć , cholera wie co taki sobie może pomysleć , potem będzie mnie dręczyl albo śledził :O