Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewvvia21

Lubicie gdy faceci sie za wami ogladają?

Polecane posty

Gość Ewvvia21

Czy tylko mnie to peszy i irytuje? Jestem chyba dzikusem i introwertykiem albo po prostu nie lubie byc dla jakis fagasow kawałkiem miesa do ogladania z góry na dół. Tyle ze lubie ładnie wygladac, jestem zadbana. Dzisiaj korzystajac z ładnej pogody załozyłam na zakupy spodniczke i po pół godzinie uciekłam do samochodu bo miałam dosc bezczelnego obserwowania mnie. Jestem chyba nienormalna:(

Gość sdfsddfgfgh
tez nie lubie jak ruchacze sie gapią, lepiej tylko dla swojego faceta sie robic na bostwo a nie dla obcych ruchaczy

Gość kakadu daje czadu
tak, zresztą od kilkunastu się oglądają, więc jak nie ma zachwytów to się zastanawiam, czy wyglądam jak wieśniak, oczywiście nie na poważnie, ale dziwi mnie brak ochów i achów :)

Mi się tam to podoba :) Zawsze kiedy przejdzie obok mnie jakieś ciasteczko, to obracam się za nim, aby zobaczyc czy on sie oglada za mna :) Przyznam, ze ogladaja sie i nie przeszkadza mi to !!!!

Gość machoman545454
wszystkie kobiety to lubią, więc nie ściemniajcie tutaj, przecież to podnosi waszą samoocenę, pieści ego bo przecież lubicie być adorowane we wszelaki sposób.

Gość pseudonima
ja nie zwracam na to uwagi no chyba ze ładny idzie to sie sama odwróce ..zazwyczaj okazuje sie ze on tez sie odwraca ... reszta mnie wsio rybka ... za brzydkimi sie nie ogladam i mam nadzieje ze ja sama jestem niewidzialna dla nich :) o dziwo wieksza uwage zwracam na dziewczyny jak sa ubrane co maja fajnego na sobie ( zboku to moze wygladac dziwnie ze gapie sie na laski :P ale zazwyczaj podziwiam płaszcz, kurtke badz buty) :)

Gość pseudonima
"lubię tylko nie lubię przechodizć obok budowy [jeden jedyny wyjątek ]" no co ty? :} nawet oni cie zaczepiaja :} :P

Gość pseudonima
"wszystkie kobiety to lubią, więc nie ściemniajcie tutaj, przecież to podnosi waszą samoocenę, pieści ego bo przecież lubicie być adorowane we wszelaki sposób." myślisz ze usłyszenie od menela z ławki "ale z ciebie laska" to komplement i podniesienie samooceny????!???!?1 wątpie w to oO

taaak, faceci na budowie sa tak zmeczeni praca, ze ogladaja sie za kazda laska :) lecz nawet to mi nie przeszkadza, co tam, niech sobie popatrza, nie?!:)

Gość machoman545454
nie mówię o skrajnych przypadkach, chociaż pewnie znalazłyby się i takie kobiety, którym by to imponowało.

Gość pseudonima
TO WSZYSTKO ZALEZY KTO CIE ADORUJE W JAKI SPOSÓB I CO SOBA REPREZENTUJE... niektóre "adorowanie" moze dac odwrotny efekt od załozonego :/

Gość sdsdsddffd
ja nie lubie, serio.

Gość Ewvvia21
lubie wylizywac odbyty swoim psom i staruszkom z domu opieki ktorym sluze jako czyscitylek :classic_cool:

Gość pseudonima
"tez nie lubie jak ruchacze sie gapią, lepiej tylko dla swojego faceta sie robic na bostwo a nie dla obcych ruchaczy" bo moze za toba tylko tacy sie ogladaja

Gość machoman545454
ciagne druta gorylom z miejskiego zoo kiedy nie patrzy straz miejska i ochronna z zoooa :classic_cool:

Gość machoman545454
jestem pewien, ze jest mnóstwo niewybrednych kobiet w kwestii "jak".

Gość sdsdsddffd
cieknie mi czerwona wydzielinka z odbytu bo ostatnim waleniu z murzynem z etiopi :classic_cool: zazdroscicie pasztety?:classic_cool: dzieki jego masywnemu pytongowi moge przechowywac tam sloiki z ogorkami i kisza sie wysmienicie :classic_cool:

Gość pseudonima
zaraz pewnie bedzie moja kolej podszywa

DZIEWCZYNY :D Jezeli facet sie za toba oglada, to wiedz, ze podobasz mu sie :D wiadomo, ze facet to facet i szybciej mysli tym co ma na dole, lecz mimo to, traktujcie to jak komplement :)

Gość sdsdsddffd
nie wiem jacy sie ogladaja, nie patrze na ludzi specjalnie czy ktos na mnie sie gapi, zazwyczaj ubieram sie normalnie, nie lubie sie wyrozniac z tlumu, ale jak keidys ubralam sie inaczej to nie lubilam jak sie gapią. porzadny facet sie nie gapi, tylko ruchacze się gapia wg mnie.no chyba ze ktoras wyglada jak glupia to wtedy i kobiety sie patrzą i smieją