Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezaspokojony

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość niezaspokojony

Czy to normalne, że kobieta w wieku 21 lat, która jest dziewicą może nie mieć zupełnie ochoty na sex? I ewentualnie jak ją do tego zachęcić?

Gość niezaspokojony
Wydaje sie proste.. No i ona mowi, ze kocha i daje to do zrozumienia ale jak przychodzi co do czego to zawsze sie jakos wykreca..

idzcie razem na zakupy bielizny dla niej, plus buty, potem na kolacyjke, kup dobre wino, zabierz ja nad jezioro z tym winem, nie zapomnij o cieplym kocu dla niej lub cieplych kurtkach, piesc ja, obmacuj i......zakoncz....zrob tak kilka razy.......podniecaj ja ale nie koncz....za ktoryms razem zapyta sie dlaczego nie posuniesz sie o krok dalej:)

Gość bisex
wsadz jej pale w gardlo i powiedz ze ja kochasz

mozesz tez zrobic tak: wieczorem na kanapie przed telewizorem upijajac ja lekko winem glaskac jej skore, brzuch uda plecy nogi, mozesz lekko ja calowac....a potem powiedziec ze wychodzisz do kumpla bo masz cos do zalatwienia....i musiz wyjsc!....wrocic np o 22.30 i isc spac:)

Gość nie ma ochoty na
seks bo jeszcze jej nikt nie rozbudził i nie pokazał jak to smakuje. Ja zanim nie zaczęłam współżyć-to też mi tego nie brakowało, bo nie znałam tego smaku. Trzeba czegos doświadczyc,żeby ocenić jak smakuje.

Ale pierrdolicie. :O Czy ta kafeteria nie mogłaby się stać choć trochę mniej zakłamana? Wszyscy bylibyśmy szczęśliwsi.

Gość wykrywacz.pl
podszyw pod czarny nick

Gość Jakby chciała się gzić
z takimi niezaspokojonymi jak Ty, których pełno na każdym kroku, to już dawno nie byłaby dziewicą :/. A jest dziewicą właśnie dlatego, że nie chce się gzić z kim popadnie i jak popadnie. Więc jej do tego nie zachęcaj, bo dostaniesz po pysku tudzież po prostu Cię zostawi. Sama da Ci znać, czy to z Tobą właśnie chce pójść do łóżka. W swoim czasie.