Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzwczyn123

Chłopak ma "dziwne" poglądy....

Polecane posty

Gość dzwczyn123

Poznałam niedawno chłopaka. Jest spokojny, opanowany i nigdy nie pokazuję agresji. Ale jak zapoznałam go bliżej to okazało się że jego poglądy są powidzmy...dziwne. Jak rozmawia z kolegami często mówi o "walce rasowej", "że należy rasę aryjską odizolować od innych ras", "że powinno się zdepta", zniszczyć bolszewizm i czerwoną hołotę" - cytuję jego słowa. A ostatnio jak u niego w domu byłam znalazłam w jego szafie niemieckie mundury z czasów drugiej wojny światowej . Powidział mi że to repliki które kupił je gdzieś w sklepie internetowym. Czy to normalne? Któraś z was miała takiego?

Gość nie lubię nudnych facetów
ja ostatnio rozmawialam z kolesiem ktory strasznie mowil o innych rasach i powiem, ze nie podobalo mi sie to bo dla mnie czlowiek to czlowiek i nie wiem jak tak mozna mowic, nie rozmawiam z nim juz

Gość uciekaj jak
najdalej, to psychol

Gość dagna88
ja mialam , hah 2 dni:d nie do życia jak ktos jest tolerancyjny, ja jestem i nie ma mowy zebym sie z taka osoba kiedykolwiek dogadala, tym bardziej ze on ciagle o tym gadał i zameczał mnie "swoja" muzyka zwiazana z jego pogladami

Gość dzwczyn123
"uciekaj jak najdalej" Nie mogę...ja go kocham. Jest inny niż chłopaki których miałam przed nim. Nie piję alkoholu...nawet piwa. Nie jest zaborczy, nie jest zazdrosny. Nie zależy mu na tym żeby ze mną w łóżku wylądować.

Gość wwrrr
'Poznalam niedawno' kloci sie niejako z 'ja go kocham'. Ale coz, skoro Tobie to odpowiada, nic nam do tego. Nie znamy go, wiec pewnosci nie mamy, co to za czlowiek.

Gość dzwczyn123
dagna88 "zameczał mnie "swoja" muzyka zwiazana z jego pogladami" Mnie raczej nie męczy. Powiedział mi że to jego sprawa, a kobiety nie powinny zbyt intensywanie angażować się w "sprawy polityczne". Tłumaczył mi wprawdzie jakie te jego mundury są wspaniałe, że żołnieże wafen SS takie nosili czy ktoś taki, ale to wszystko. Prawie o tym nie rozmawiamy.

Gość wwrrr
kobiety nie powinny zbyt intensywanie angażować się w "sprawy polityczne" teraz to juz sobie jaja robisz

Gość alf2333
A ile Twój chłopak ma lat?

Życzymy powodzenia, ale wiedz, że ludzie którzy mają takie ekstremalne poglądy zazwyczaj przesadzają we wszystkim. Żebyś nie skończyła na trzy niemieckie K.

Gość żenuaaaaaaaa
o boze przeciez nie ma w okolicy murzynow ani zydow zebyscie sie mieli o nich poklocic co? a tak w ogole to jak cie pokocha to pokaz mu jamnika i psa ktorego powiedzmy lubi i powiedz jeden i drugi to pies, to samo murzyn, nie zycze sobie uwag. a mundury wyrzucsz jak cie pokocha.oj przestan

Mój facet ostatnio użył słów do mnie : "nie pchaj się, niech asfalt położą" Bo grupa murzynów była przed nami... Pojechało rasizmem nieźle :) ale też ma dziwne poglądy, ma dziwne pomysły, ale ludzie którzy posiadają nadmiar papierków, wiedzy i wykształcenia, są głupsi od tych po szkole handlowej, więc to już jest między innymi usprawiedliwienie jakieś. Moj ostatnio stwierdził, że pobiegał by sobie w mundurze z karabinem maszynowym wokół czołgów :/ spierdolił mi tym textem caaaaaały weekend :/ I też strasznie za Niemcami jest, ale gdybym zobaczyła cokolwiek niemieckiego w moim domu ( prócz Lidla w lodówce :D ) to wypierdoliła bym od razu na ulice... nie... spaliła, potargała... nie... najpierw potargała, potem spaliła :) Nie trawie niemców, niemieckiego języka i nie nawidzę przejeżdżać przez niemcy, bo droga zdaje się nigdy nie ma zamiaru zakończyć :/

Gość virescens
dzwczyn123 - zapewniam Cię że facet ma bardzo normalne poglądy. To normalna reakcja za sponiewieranie w dzisiejszych czasach grupy jaka On reprezentuje lub będzie. Najlepiej pozwolić Mu sie w to bawić dla podbudowanie Jego ego. Podobno najbardziej dyskryminowaną grupą na naszej planecie jest w tej chwili biały człowiek mężczyzna, wiek ok 35 lat, wiary katolickiej, hetero i prawicowiec. (Zaznaczam że nazim był oparty na partii socjalistycznej) Największe zbrodnicze reżimy to komunizm i narodowy socjalizm od 150 do 200 mln ofiar a nie skrajna prawica.) A rasizm i tak nie ma szansy na powodzenie bo rasy za ok 300 lat i tak sie wymieszają ze soba czy komuś sie to podoba czy nie

Gość virescens
Z przepowiedni wynika że to " żółta rasa zaleje świat" a Oni już pociągną cywilizacje dalej. A losy białych będą mniej więcej takie jak Indian w Ameryce Północnej.

Gość ziellonkss
"Życzymy powodzenia, ale wiedz, że ludzie którzy mają takie ekstremalne poglądy zazwyczaj przesadzają we wszystkim" Ciekawe skąd taka opinia? Mój chłopak o podobnych poglądach jest inteligentny, historię Polski zna śpiewająco, a z charakteru jest taki jak chłopak autorki. Spokojny, bardzo opanowany i już od 3 lat kocham go bardziej niż kogokolwiek. A BSA ma rację, jest bardzo oddany i we wszystko co robi wkłada dużo serca i wysiłku.

Gość sdsdfsf
poglądy prawicowe to poglądy konserwatywno - liberalne. twoj chlopak ma poglady faszystowskie

Gość nie łudź się BSA nie będzie
żadnej wojny, przynajmniej nie w takiej formie, jaką Ty znasz. prawdziwa wojna już się toczy, to wojna gospodarcza i ideologiczna. teraz już nie opłaca się przelewać krwi

Gość nie łudź się BSA nie będzie
Brevik to tylko jednostka, w ostatecznym rozrachunku on się nie liczy. nie stoi za nim żadne ugrupowanie, więc tacy ludzie jak on w skali całego świata nie istnieją. a przywódcy państw nie pozwolą na wojnę, bo to się po prostu nie opłaca

A mnie denerwuje to całe gadanie, że każdy człowiek jest równy itp. To bzdura jakich mało. Ludzie nigdy nie będą równi. Zawsze da się odczuć różnice rasowe i nikt mi nie wmówi, że "równouprawnienie" zmieni świat na lepsze. Wystarczy spojrzeć co się dzieje w Stanach Zjednoczonych. Jak tam biały pobije czarnego to "rasizm", a jak czarny pobije białego to się nazywa "walka o równowagę rasową". Tyle tam mają z wyzwolenia murzynów. Zresztą tam nawet nie można użyć słowa "czarny" tylko Afroamerykanin, który z Afryką ma tyle tylko wspólnego owczarek niemiecki wyhodowany w Polsce z Niemcami. Co do chłopaka autorki to nie są "dziwne" poglądy. Każdy może sobie myśleć jak chce. Nawet sobie nie zdajesz sprawy ile osób myśli tak jak on tylko siedzą cicho bo zostali by zlinczowani przez "tolerancyjne" społeczeństwo. On ma przynajmniej odwagę otwarcie przyznać się co myśli. Jeżeli jesteś taka tolerancyjna to zacznij tolerować jego nietolerancję.

Gość ja86sia
jak widać, niektórzy są opóźnieni do granic możliwości i nie potrafią żyć w społeczeństwie wielorasowym, sądzić można, że mają różne kompleksy na tym punkcie, bo nie widzę innego powodu nienawiści do osoby o nieco innym odcieniu skóry... trzeba być ograniczonym...

Gość b.b.b.b.
Z tym że pamięaj że wojna się zbliża, trzeba będzie polec na froncie. " Brawo, odważny mężu! Kiedy czytam wypowiedzi takich oszołomów, to cieszę się, ze "wojna się zbliża" a patrioci "polegną na froncie". Mam nadzieję, że Ty jako pierwszy. :)

Gość b.b.b.b.
Jak tam biały pobije czarnego to "rasizm", a jak czarny pobije białego to się nazywa "walka o równowagę rasową" Taaa.... Rozumiem, ze tam byłaś i widziałaś na własne oczy? A moze Ci się przyśniło po zbyt dużej ilości wypitego Głupozolu?

Gość marcoo
ja byłem, żyłem tam i właśnie TO widziałem,. czarni to najwięksi rasiści. poczekajcie aż zaleje nas ciapata fala islamu na hasłach wolności reloigijnej. a potem bedzie jak u arabów, beda podpalać kościoły . CIAPATY i MUZŁUMANIN się NIE ASYMILUJE. to ich prawo a my jestesmy ślepi

Widzę, że bbbb jest zbyt ograniczony, żeby zrozumieć, że inni ludzie mogą PODRÓŻOWAĆ! O mój Boże! Słyszeliście o takim dziwactwie?! Albo jeszcze gorzej MIESZKAĆ poza granicami naszego jakże tolerancyjnego społeczeństwa.

Gość b.b.b.b.
Widzę, że bbbb jest zbyt ograniczony, żeby zrozumieć, że inni ludzie mogą PODRÓŻOWAĆ! O mój Boże! Słyszeliście o takim dziwactwie?! Albo jeszcze gorzej MIESZKAĆ poza granicami naszego jakże tolerancyjnego społeczeństwa." Podróżowałaś do tych zacofanych asfaltów? A fee. Dziewczynko, pierdolisz niestety głupoty. Zgadza się - czasami tzw. poprawność polityczna przybiera karykaturalne formy, ale to, o czym Ty piszesz to wyssane z palca bajki dla "prawdziwych Polaczków". Ja nie tylko podróżowałam, długo mieszkałam za granicą.

Gość sdsdfsf
BSA(E)?? immamentna cecha fszayzm jest nacjonalizm. nacjonalisci polscy to jednoczesnie scojalisci wiec w zupelnosci spelaniaja przesłanke bycia faszysta. ONR to faszyscie ale nie prawicowcy, bo prawica chce wolnosci, a nie socjalizmu faszyzm to ideoligia, a nie sposob sprawowania władzy ps. nie musisz sie doksztalcac, nic ci to nie da