Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyjąca_w_dwóch_światach

mega problem z zakochaniem :(

Polecane posty

witam Was! pisze, bo musze komus sie wyzalic i szczerze mowiac licze tez na wasze opinie, porady, sama juz nie daje rady. Byłam w zwiazku 3 lata. Miesiac temu sie rozstalismy, przez to, ze nie moglismy sie juz dogadac, zabrakło milosci.. bardziej bylismy dla siebie dobrymi kolegami niz para. Poznałam w tym czasie innego. Chodził ze mna do szkoły, dogadywalismy sie super i tak jest do dzisiaj. Wiemy, ze chcielibysmy sprobowac, ale problem tkwi w moich rodzicach. Moze nie ze tkwi, ale boje sie powiedziec, ze mam juz kogos na oku. Boje sie ich rekacji, ze zaczna wspominac o moim byłym. Boje sie po prostu, nie wiem czy nie za wczesnie :/ mimo ze mam 20 lat, opinia moich rodzicow jest dla mnie wazna, ale wiem ze im sie to nie spodoba, a ja chcialabym byc szczesliwa wiedzac ze oni tez pragna mojego szczescia. Z moim byłym juz dawno sie nie ukladalo, chcielismy zakonczyc, ale nie udalo sie ze wzgledu wlasnie na jego czy moich rodzicow. Prosze Was o porady.. ciezko mi

Gość nie licz ze ktos
to bedzie czytal za dlugie

moze jednak?

ja moge miec chlopaka... ale rodzice... boje sie im powiedziec.. obawiam sie ze za wczesnie