Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f23e2390449

Rhovannion pytanie mam

Polecane posty

dwdwewfewfwfefff - ale mnie też podobają się tylko faceci, którzy ubierają się w tym stylu co ja, więc od razu eliminuję takich, z którymi nie mam nic wspólnego. Ja się nigdy nie chciałam podobać wszystkim, ja się chciałam podobać tej grupie docelowej która podoba się mi. I nic więcej ;P

Ja jestem z natury wieczną optymistką ale jak mam czasem rzadko,bo rzadko jakies smutne chwile to sobie mówie,ze zawsze mogło byc gorzej:) Myslę ile jest chorób na swiecie, ile ludzi cierpi, ile dzieci choruje, ile ludzi nie ma co jesc, gdzie mieszkac itp. I zaraz mi przechodzą wszelkie smutki:)

Call, ja nie mówię, że jest źle, bo mi wcale źle nie jest. Przynajmniej ostatnio. Mam cel, do którego dążę, mam swoje studia i swoje nieustające problemu z pieniędzmi, ale jest ok ;) Btw, wrzuć coś ładnego na allegro ;)

Gość dwdwewfewfwfefff
Rhovannion- to dobrze z jednej strony ,a z drugiej przez to odrzucasz duza grupe osob juz na wstepie

Gość dwdwewfewfwfefff
tzn nie musisz sie od razu ubierac banalnie jak wiekszosc lasek ,albo na rozowo ;) ale np troszke bardziej seksownie np dopasowane jeansy , bluzka czarna , prosta z jakims dekoltem chociaz lekkim i bizuteria moze byc pod Twoj styl czyli taka bardziej oryginalna plus czarne szpilki i czerwona szminka i juz jest git ;)

Gość dwdwewfewfwfefff
albo ogladalas ,,brzydule"? pamietasz ta recepcjonistke Anie? ona miala taki niebanalny styl,lubila czern ,a przy tym byla elegancka i seksowna

dwdwewfewfwfefff - to jak wyglądam to tylko jest wyraźna informacja czego można się spodziewać. I unika się konfliktów tym samym, bo skoro ja słucham metalu, gotyku, muzyki klasycznej i jestem molem książkowym, a podobają mi się faceci z długimi włosami, to nie dogadam się z kimś kto słucha rapu, nie czyta i jest imprezowiczem. Proste. Poza tym, gdybym wyglądała inaczej, to nie byłabym ja i byłby w tym fałsz, a nie da się żyć fałszem. To jak sie ubieram, to jedna z niewielu rzeczy, która mi się podoba we mnie. Gdybym jeszcze to zniszczyła, to bym nie mogła żyć sama ze sobą.

Gość dwdwewfewfwfefff
nie no wybor nalezy do Ciebie oczywiscie wiec nie moge Ci nic narzucac. poprostu masz 23 lata ( z tego co pamietam) wiec juz jestes dorosla kobieta i moglabys lekko zmodyfikowac styl. ale jak mowilam- twoj wybor:)

aha, pytam bo jest dosc znany w kregach ludzi z klimatu... i slynie z wpedzania swoich eks w dolek psychiczny (lacznie ze mna) i tak mi sie skojarzylo 🖐️

Ale ja zmodyfikowałam swój strój do takiego, który jest dla mnie funkcjonalny i mi odpowiada. Jeszcze w życiu w moim towarzystwie nie usłyszałam, że jestem źle albo niegustownie ubrana. Co więcej, nigdy nie usłyszałam tego od ludzi na uczelni, więc nie wiem w czym jest problem. Nie chodzę na co dzień w poszarpanej kiecce do ziemi i gorsecie.

Gość dwdwewfewfwfefff
Morrigan- ok ,glany sa fajne no w liceum . sama mialam wtedy taka faze ze sie ubieralam troszke w rockowym stylu. ale jak jest sie starszym to juz nie jest zbyt seksowne moim zdaniem. ale ,ze lekko rockowy styl moze byc fajny w kazdym wieku to inna sprawa

Gość -980uh
"wielu facetow lubi widok dziewczyny w glanach i spodnicy" to nie faceci tylko metalowe brudasy:D

Dla mnie to jest odpowiednie, wygodne i właściwe. Nie muszę być seksowna dla kogoś, komu się te glany nie podobają.

ja jestem po liceum i nosze glany na codzien. czasem tez inne, ale najczesciej glany. i do krotkiej spodnicy sa sexowne zdaniem wielu jakich poznalam :) zreszta jestem w stalym zwiazku i mojemu moj styl odpowiada, choc nie ograniczam sie tylko do czerni itd. ale glany to najbardziej funkcjonalne buty i juz.

Gość dwdwewfewfwfefff
bo ludzie w realu nie koniecznie powiedza Ci to wprost. ale ok juz sie wylaczam z dyskusji to tylko taka moja mala rada byla bo musisz sobie zdawac sprawe z tego ,ze w naszym wieku nie ma zbyt wielu ludzi chodzacych w glanach i ubierajacych sie jak typowi ,,metale" i przez to nic dziwnego ze gorzej Ci kogos znalezc

Ja znalam babeczke, ktora mimo 45lat na karku smigala w glanach. Nie sluchala metalu, nosila bojowki. Taki miala styl,i juz. Dodam, ze miala duze powodzenie... A jeszcze moja nauczycielka w liceum i doktorantka na studiach - nosily dlugie proste suknie i glany. Pasowalo im. (Obie dobrze po 30)

dwdwewfewfwfefff - jest cała masa takich ludzi, również starszych ode mnie, którzy się tak noszą. Tylko trzeba wiedzieć, gdzie ich spotkać.

ja znam wiele osob po 40-stce noszacych glany a nawet klimatyczne stroje ze tak powiem. jedna z nich pracuje w sadzie, ale gdy tylko wyjdzie odziewa sie w swoj ulubiony stroj i gna na koncert. wiek nie ma nic do rzeczy zatem, zreszta nie szata zdobi czlowieka ;)