Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelumipo

mowa o samobojstwie a fakt

Polecane posty

Gość lelumipo

mam juz dosc sluchani i czytania tego ze jak ktos mowi o samobojstwie to sie nie zabije. co za bzdura. jedna z wiekszych. juz dwoje z ludzi ktorych znalam tak postapilo. kurwa mac, na nic zdala sie moja pomoc jak inni szydzili haslami : pierdolisz tak tylko, hahah bedzie dobrze stara (stary) . to nie byli moi przyjaciele. po prostu znalam tych ludzi. ale ich nie ma...

Gość masz rację ale pokutuje
taki stereotyp i niestety, to walka z wiatrakami. każde takie "wyznania" trzeba brac na poważnie

Gość fdsagdsgsda
czytałem jakiś artykuł o tym - 90% samobójców wcześniej mówiło o samobójstwie

Gość duszona przez życie
czasem po prostu nie da się pomóc...czasem za mało jest sił..a ktoś kto chce umrzeć..nie pisze o tym wprost-po prostu to robi.

Gość fdsagdsgsda
ludzie mówią o samobójstwie bo są zdesperowani, to ich ostatnia nadzieja na to że ktoś im może jakoś pomóc, a właśnie tak się nie dzieje - wręcz przeciwnie - dla internetowych troli to kolejna okazja żeby komuś dokopać

Gość lelumipo
nieprawda ze nie pisza wprost, nieprawda, ze nie mowia. Pisalo i mowili. gloscno i wyraznie. wprost. nawet o rodzaju smierci jaki wybrali.

Gość duszona przez życie
ktoś kogo znałam zrobił to.nic na to wcześniej nie wskazywało.a teraz go nie ma...

Gość lelumipo
niektorzy mowia, a niektorzy nie...

No fakt, to zawsze śliska sprawa. Często nawet osoby z bliskiego otoczenia samobójcy nie znają go na tyle, żeby móc powiedzieć, czy mówi poważnie, czy po prostu chce zwrócić na siebie uwagę.

Gość lelumipo
ja nie znalam ich niestety na tyle dobrze zeby znac ich psychike ale bralam to na powaznie. jak sie okazalo-slusznie ...

Gość gfdghfdsh
jakim trzeba być gimgównem żeby wyskakiwać z tekstem że samobójcy nie mówią o samobójstwie :o