Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzuciłem kotwicę w porcie

kobiety które nie mają faceta i są same

Polecane posty

niestety nie są ładne :( to bardzo przykre bo najlepsze są zawsze zajęte :(

a nie zgadzaj się faceci zawsze sprzątają te najlepsze a potem co zostaje?

też nie zgadzam się z autorem . Bardzo często jest tak, że mężczyźni nie chcą się wiązać z bardzo ładnymi dziewczynami.

Gość kamelija
może dlatego, że są tak głupie, że nie potrafia napisać poprawnie słowa: dlaczego

Gość jakie to smutne..
że potrafisz jedynie sklecić sądy, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością - to zdanie do autora.[szczerze współczuję skostniałych poglądów]. Samotni, bez względu na płeć, mają do tego powód. Jedni są po nieudanych związkach, inni dobrze się czują ze sobą i niepotrzebna im kula u nogi, jeszcze inni - zajęci są karierą,kolejni - opjlstwem i nieróbstwem, jeszcze inni - w ogóle nie widzą sensu życia [nie dlatego, że są brzydcy, ale dlatego, że właśnie ktoś bliski im umarł, nie zdali egzaminu, stracili pracę, etc.] Zmień poglądy koleś i przejrzyj na oczka, a przede wszystkim - spójrz w lustro jaki sam jesteś, zanim wymyślisz ponownie bezsensowny temat. :P

Gość ładna kobietttta
zgadzam się z autorem. Nie znam ani jednej ładnej kobiety, która byłaby sama. No może jedną, ale ona ma dziecko więc to jest pewne utrudnienie.

Gość pitagoras naziemnus
a ta ładna, to oczywiście ty :d zmień leki, już czas :D

Gość ładna kobietttta
mam męża i 2 dzieci :)

Gość offerma....
co wy tu pitolicie ???.

dojdzie do tego , że trzeba będzie komuś odbić kobietę , bo co innego pozostanie

jakie to smutne.. jak kobieta ma problemy z psychiką to nawet jej wygląd nie pomoże

Znam sporo ladnych, milych, dobrych i inteligentnych samotnych kobiet. :P A ja z kolei mam faceta, mimo, ze do urodziwych nie naleze.

Gość kuzyn diabła
super laski są oblegane a reszta z braku laku

Gość haha no wlasnie ja jestem ladn
a i mam kilku adoratorow ale nikt nie spelnia moich oczekiwan wiec jestem sama:)

PdDn: to dosyć skomplikowany temat, czasem jest tak, że faceci uważają, że nie mają u takiej szans, bywają tez faceci jak jedna moja "randka' z przeszłości: chłopak na spotkaniu stwierdził, że "zbyt ładnej dziewczyny nie warto mieć"..

Gość jakie to smutne..
"jak kobieta ma problemy z psychiką to nawet jej wygląd nie pomoże" jak facet jest niewykształcony, bez pracy, zaniedbany, do tego pije i użala się ludziom na swój los - pewnie też ma coś z psychiką :D, to przecież oczywiste z twojego punktu widzenia :D Nędzny autor - dyskusja jałowa :P

Gość trojkantowiec45
Z atrakcyjną kobietą jest tak, że trzeba ją dzielić z innymi.

Gość do trojkantowiec45
a ty dzielisz?

Dzielenie, to może Was fikuśna nauczyć. Swoją osobowość podzieliła już na tak wiele części, że już się w tym pogubiła. :D

Gość 67i
W autobusie siedzi młody chłopak i ciągle wpatruje się w dekolt młodej dziewczyny. Ona nie wytrzymuje i po chwili mówi: - Chcesz w gębę? - Tak, a drugiego do ręki.

Gość zeby nie być samemu
to najpierw chyba trzeba przede wszystkim nie chcieć być samemu :D nie dla każdego bycie z facetem = 100% dowartościowanie :P więc bzdurne wnioski w tytule tematu ! powielanie stereotypowego schematu który ma na celu jednostkom niedowartościowanym zakodować przeświadczenie ze trzeba na gwałt faceta ze samemu nie można być szczęśliwym ........

Gość Marcel_Wr
racja, nie znam ani jednej samotnej kobiety, która jest choćby w jakimś stopniu atrakcyjna :) Sorry, ale taka jest rzeczywistość, kobiety samotne są jakieś zdesperowane i ta desperacja przemawia przez nie; przy pierwszym spotkaniu, albo gadają jak nakręcone (nie cierpię takich), albo udają tajemnicze. Wszystkie atrakcyjne są zajęte: i te stanu wolnego i mężatki