Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

wiecie jaka jest moja największa fobia?

Polecane posty

,że moje dziecko zachoruje tzn jakiegoś wielkiego choróbska bym nie zniosła psychicznie ,ale nawet katarki ,grypki,zapalenia płuc,ostre biegunki .bardzo się denerwuję po prostu panika w oczach oraz mojej córce współczuję i chciałabym wtedy żeby jej choroba przeszła na mnie ,żeby tylko biedactwo się nie męczyło.

Gość -980uh
i kogo to obchodzi ?

Gość gdgsgdsgdgd
no coz jenni tak to jest jak dziecko pojdzie do przedszkola. Cos o tym wiem...zaczelo sie przedszkole i wedrowki po lekarzach i szpitalach, wiele nocy nieprzespanych, jednym slowem MASAKRA

Gość ale ma pieprznietą
matke

Gość djvnerpohgjv
A ja mam fobię na temat zębów i przez to nie jem jabłek i marchewek chyba, że pokrojone na małe kawałki... I co?

Gość gdgsgdsgdgd
to nie ejst pieprznieta matka ...to jest matka ktora jak kazda inna ubolewa nad neiszczesciem dziecka

Gość gdgsgdsgdgd
Jenni moje choruje juz 3 rok, jest troszke lepiej ale to jeszcze nie to

Gość gdgsgdsgdgd
no ja niestety nie mam az takiego komfortu bo mnie nie stac na to wiec popierdzielam z małą do lekarza od razu z pierwszymi oznakami choroby

Gość gdgsgdsgdgd
broncho jest slabe, przynajmniej w przypadku mojego dziecka nic nie dalo

Gość Dermonnka
Jennifer czy jak wybieralas meza, patrzylas na jego zarobki?

Wiesz że jeśli za bardzo dziecko będziesz leczyła to wyrośnie na alergika? Przy mojej kuzynce ciotka kazała chodzić w maseczkach na twarzy jak była mała, myła jej rączki co chwila i często brała antybiotyki. Teraz siedzi na sterydach bo takie alergie ma.

nie każdą chorobę leczymy antybiotykami ,moja córka do 3 lat może z 5 razy była chora(licząc zwykłe katarki).Nie no w masce nie chodzimy;) bez przesady...ale dbamy o nią jak o jajko to fakt ,omijając fakt że tatuś ją rozpieszcza bo średnio 2 razy w tygodniu dostaje drogie zabawki ...oj nasze oczko w głowie..:) Nie poleciałam ,poznałam go jak był odrazu po studiach:) więc jeszcze nigdzie nie pracował:) i nic nie miał...,siedział na na pokoju u rodziców:)

Gość dsdwww22
pociesze ,moje dziecko chorowało do 6 roku życia potem przestało,więc głowa do góry ,prędzej czy pożniej to chorowanie jej minie:)

Gość Dermonnka
A jakie studia skonczyL i jak go poznalas?

coś związanego z komputerami -kompletnie do niczego mu się to nie przydało ,bo z niego taki informatyk jak z koziej dupy trąba:D a co do poznania ,poznaliśmy się tak nowocześnie bo 6 lat temu na czacie;)

Gość dsdwww22
szpitale tez zaliczyłam ,sanatorium nad morzem(24 dni ,moje dziecko 21 dni przechorowało ) zobaczysz przejdzie ,cierpliwości

Gość Dermonnka
Myslalam, ze na studiach.

Gość alpenn gold
Na czacie? Na czat zazwyczaj wchodzą faceci zeby poruchac... :D Udało ci sie. Co to za czat?

Ja poznalam swojego narzeczonego na epulsie - kiedys byl bardzo modny ten portal :D Jestesmy ze sobą 5 lat i nosi mnie na rękach przez caly ten czas i jest cudowny:D nie tylko ruchacze siedzą na necie:D