Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna ;)

15 kg w 3 miesiące ??!!

Polecane posty

Gość pannna ;)

Wszyscy tak piszecie o tym odchudzaniu że chyba sama się skuszę :P ważę 64 kg i mam 1,63 wzrostu czyli jednym słowem masakra!! :D Od moich urodzin 27 października do urodzin mojego męża 27 stycznia zamierzam zrzucić przynajmniej 15 kg. Mam ogólnie silną wolę więc będzie dość łatwo, jutro polecę po tabletki Therm line II, moja mama je brała 3/2 lata temu gdy bylam nastolatką z jeszcze super figurką i pamiętam schudła ona w 2 miesiące 8 kg bez ćwiczeń i jakiejś wielkiej diety. Codziennie po kilkanaście minut stoper, ćwiczenia ze sztangami, troche brzuszków (nie mogę przesadzać bo mam guzy macicy) + mniej żreć a raczej nie podjadać !! :P te tabletki jak dobrze pamietam zatrzymują apetyt, aż moja mama wymiotowała jak miała zjeść rosół, a potem jak odstawiła do jej przeszło a efekt się utrzymał. MACIE JAKIEŚ PORADY ??

Gość pannna ;)
boziu zapomniałam że zabieram znajomych na urodziny na obiad, a w sobote urządzamy imprezę rodzinną... sprawdzian silnej woli !! :D

Gość rtzu890
reklama dzwignia handlu-jeszcze sie taki nie narodzil zeby gowno o ktorym piszesz stworzyl

Gość pannna ;)
nie no ludzie pisze tylko co wiem co widzialam na wlasne oczy, nie musicie wierzyc, ja chcialam tylko napisac ze zdam wam relacje za 3 miesiące :P

Gość rtzu890
jebni sie w ten pusty sagan:D

Gość pannna ;)
widzę że pani/pan jest na prawdę zdesperowaną osobą, przykro mi z powodu pańskich kompleksów :)

Gość nie nie nie znajoma
ja tyle warze przy wzroscie 172. ale tabletki to sciema, to tylko motywacja, wierzysz ze sie uda i sie udaje. byc moze w tej chwili zeprulam dzialanie tej tabletki. moim zdaniem silna wola wystarczy. nie trzymaj w domu slodkosci. jesli juz musisz cos zjesc niech to bedzie slodki knopers ktory zawiera mniej niz 100 kcal a jest slodki i zaspokoi twoja zachcianke na slodkie. oprocz tego prawda stara jak swiat czyli jedz male posilki co 3 godziny. A 15 minut dziennie umiarkowanych cwiczen zapobiega otylosci w przyszlosci. czyli mozesz 5 min poskakac na skakance, 5 min pochodzic po schodach a na koniec 100 brzuszkow. w lato przejchac sie na rolkach do sklepu albo na rowerze. z pieskiem na spacer. apropo wlasnie pies jest przydatny w odchudzaniu bo motywuje do chodzenie na spacery. nie sposob odmowic tym maslanym oczetom ;)

Życzę powodzenia.Ja przy wzrośie 155cm. ważyłam 52kg.Dzięki diecie i kapsułkom "Slim Expert" po 2 miesiącach ważę 11 kg. mniej.Jeden pozostał do zrzucenia.Aktualnie zastanawiam się jak utrzymać wagę 40 kg.Dużo silnej woli,a napewno ci się uda.

Gość panna:)
schudlam te 15 ale mam jojo i 45 na plusie zaczynam od nowa