Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegraniectotalny.9

26 lat-prawiczek,bezrobotny średnie wykształcenie=dno łańcucha pokarmowego

Polecane posty

To o mnie dokładnie taki jestem nie mam pracy prawie nigdy nie pracowałem studia totalnie zawaliłem jestem przegrańcem:( chciałbym pracować ale nie mogę znaleźć:( jestem nikim na nic nie mam siły przy każdej czynności co 5 minut muszę odpocząć.Starałem się biegać spacerować codziennie bez powodzenia co 3 minuty jak idę muszę odpocząć,do tego przygnębia mnie cały świat ,przemijanie bezcelowość egzystencji jej marność wobec ogromu wszechświata i czasu.Cały czas pragnę gdzieś się położyć za trawie z dala od ludzi i skonać.ecchh:(

Jestem tak beznadziejny że nawet nie rozumiem sarkastycznej złośliwości:(

Ale czasem lubię sobie pograbić liście w zimę :classic_cool:

Lubię też bejcować szelki od kaleson.

Gość himena x
a ja muszę zapieprzać, bo nie chcę zawalić studiów, a na te forum weszłam, żeby chociaż na chwilę móc się oderwać... zapieprzanie z nauką w celu lepszego bytu tez jest jakimś przegraniem... nawet nie mam czasu się pomalować... a jutro mam zajęcia od 8.30 do 19... i kto tu jest przegrany? chyba ja jednak, bo nawet nie mogę iść na zajęcia taneczne, bo mi wykład wpierdzielili w tym czasie... to jest dopiero tragedia

Gość himena x
masz dużo czasu, prawda, to czemu nie pójdziesz jeszcze raz na jakieś studia? użalanie się nad sobą to nie rozwiązanie...

Gość himena x
tak się nie da żyć, albo będziesz "facet z jajami", albo przegrasz naprawdę...masz chyba depresję... jak się ma miękkie serce, to trzeba mieć twardy tyłek....zrób coś z sobą, na tyle , ile się da...chyba, że masz samego siebie gdzieś....

Gość himena x
aha, wow, ja mam 25 lat , i kończę studia magisterskie, a za rok zaczynam następne 5-letnie ( zaoczne)

Dziękuje za dobre intencje przemawiające za próbą zmobilizowania mnie do działania.ale ja już to przerabiałem, ja pogrążam się w autodestrukcji ten temat on nie ma na celu zwrócenie ludziom uwagi na mój problem,to jest emocjonalny masochizm mój ostatni narkotyk chce być zbluzgany i się poczuć nikim a to jest najlepsze miejcie.mnie jest tak na prawdę wszystko jedno:(

Gość himena x
szalony jesteś , jak tak ... rodziców masz, kochasz ich?

Gość himena x
co się stało, że tak wygląda twoje życie? dlaczego tak jest?

Nie wiem dlaczego tak jest,miałem bardzo przykre i chore dzieciństwo, ale wspomnienia zasypały się piaskami czasu.nie miałem też problemów miłosnych, więc widocznie inaczej nie może wyglądać,po protu tak być musi.

Gość FirstAider
" na nic nie mam siły przy każdej czynności co 5 minut muszę odpocząć.Starałem się biegać spacerować codziennie bez powodzenia co 3 minuty jak idę muszę odpocząć,do tego przygnębia mnie cały świat" Czy Twoje nadmierne"zmęczenie"i"słabość"towarzyszyły Ci od zawsze?Jeśli nie to od jak długiego czasu?Czy robiłeś sobie jakieś badania i czy w ogóle zgłaszałeś ten problem lekarzowi(nie mam tu na myśli psychiatry a internistę)?? Łączysz opis doznan fizycznych z scricte psychicznymi w sposób dość chaotyczny i dający czytelny sygnał,że to depresja.Może mieć ona dość złożone podłoże.Niewykluczone,że przyczyna Twoich problemów wcale nie ma charakteru "psychospołecznego" tylko organiczny i że Twoje przyśpieszone reakcje na wysiłek fizyczny są jako objaw kluczem do odpowiedzi na to skąd Twoje problemy.Możliwe,że Twój koszmar da się skutecznie i szybko wyleczyć a możliwe też iż możesz potrzebować pomocy dodatkowo psychiatry.W każdym razie odwagi!Możesz wyjść z dołka tylko musisz sobie umieć pomóc i musisz tego bardzo chcieć-pamiętaj!Wg mnie to depresja.Przy czym jej przyczyny mogą być bardziej złożone ale uwierz,że możesz z tego wyjść!

Gość himena x
jak tam,dalej w depresji? wybierzesz się z nią w końcu do psychiatry? ( ja tam chodzę od 2 lat, i przynajmniej zabijać się nie chcę już )