Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klhgfg

Kto ma pierwszeństwo

Polecane posty

Gość In lof łith pśp
🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️❤️❤️

Gość klhgfg
hehe no dobra, ale jest taka odpowiedź w testach?

Gość klhgfg
nie ma klucza, mam prawko 20lati się zastanawiam, bo przeciez na egzaminie teoretycznym i praktycznym nie ma czegoś takiego jak uprzejmość a przepisy więc się pytam bo ja nie wiem :D

Gość klhgfg
Żeby uzgodnić sprawe uprzejmości nie doprowadzając do wypadku musieli by wysiąść i obgadać sprawe..... to bez sensu, co na to przepisy?

na egzaminie nie bedzie takiego pytania, a na kursie ci wlasnie powiedza ze ktorys po prostu ustepuje. w uk co drugie skrzyzowanie rzadzi sie takimi prawami bo w uk nie ma wogole reguly prawej reki... tylko na rondach. a tak kto szybciej dojechal do skrzyzowania. ale prawem to tez nie jest objete...

no ale jak jest taka sytuacja to tylko musi ktos przepuscic! bo byscie tam stali na tej ulicy do usranej smierci hehe. i nieprawda ze trzeba wysiadac z samochodu. jezdzac w uk co chwila spotykaja mnie takie sytuacje i wtedy samochody sie porozumiewaja swiatlami.

"W europejskich krajach, w których obowiązuje ruch lewostronny, wbrew nasuwającej się analogii, zasada pierwszeństwa na skrzyżowaniach wcale nie jest odwrotna, niż w krajach z ruchem prawostronnym. W Wielkiej Brytanii na nieoznakowanych skrzyżowaniach nikt nie ma pierwszeństwa"

Gość dzieki za info ...
;)