Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zestresowana na maksaaa

Czy to jest możliwe?

Polecane posty

Schizuję cały dzień. Mój cykl rozpoczął się 28 września. W 11 i 12 dniu cyklu doprowadziłam do orgazmu swojego chłopaka, jego sperma znalazła się na mojej ręce. Po 4 godzinach 11 dnia i po 2 godzinach 12 dnia musiałam włożyć palec do pochwy, żeby wprowadzić globulkę na grzybicę. Tydzień później sytuacja znowu się powtórzyła. Musiałam włożyć globulkę po takiej zabawie. Teraz schizuję, że mogę być w ciąży. Okres powinnam dostać w przyszłą środę. Czy to możliwe, że ktoś w taki sposób wpadł? Dodam, że myłam ręce mydłem zaraz po ejakulacji. Teraz niestety bolą mnie piersi już kilka dni (wcześniej też mi się to zdarzało), jajniki (nie pamiętam czy bolały mnie kilka dni przed okresem) i niestety mam 37 stopni. Czy znacie kogoś kto wpadł w taki sposób? Zaraz zwariuję

Człowiek głupi po szkodzie.

Gość tryr6tu8
Uczyłaś się w podstawówce na temat rozmnażania człowieka czy akurat wtedy byłaś na wagarach ? Polecam dobrego psychiatrę, takie stany nie są normalne.

Marchewka a znasz kogoś kto wpadł w taki sposób?

NIe obrażaj mnie. Wiesz, są ludzie co wpadają podczas pettingu. Piersi bolą jak cholera i schizuję.

To wpadłaś czy nie?

Gość tryr6tu8
Jak jesteś przed okresem to bolą ot co. Plemniki to nie wirus grypy, nie rozprzestrzeniają się drogą kropelkową, że nie znasz dnia ani godziny. Jeśli sperma jest wytarta lub zmyta to nie ma żadnego zagrożenia. Jeśli wiesz to a mimo to się boisz, psycholog byłby wskazany.

Niestety jestem zmęczona, na początku czułam suchość w pochwie, teraz wilgotno, chociaż żadnej wydzieliny nie widzę na majtkach.

Szyjka macicy jest twarda i zamknięta.

Nie, nie jestem taka senna.

Gość tryr6tu8
Dwa trolle które się bawią ze sobą nawzajem ? xD

Mam nadzieję, w środę napiszę jaki mi wyszedł test. Dzięki za wsparcie.

Gość mia mia mua mua
na pewno jestes w ciazy - takie zaplodnienie nazywa sie insymilacja

Gość Eeerrr...
"Szyjka macicy jest twarda i zamknieta"?!? Hahahaha A spodziewalas sie juz rozwarcia na 10 palcow??? Az strach pomyslec, ze ktos taki, jak Ty kiedys pewno jednak bedzie matka...

Errrr- a jaka jest szyjka tuż przed okresem? Oświeć mnie.

Gość Eeerrr...
Nie wiem, nie musze macac szyjki macicy, zeby wiedziec kiedy bede miec okres...

czytalam twoja wypowiedz o aborcji farmakologicznej... najpierw dowiedz sie czy jestes w ciazy? a po drugie jaka masz gwarancje ze tam ktos kto sie poudaje za ginekologa napewno nim jest...

Gość Perfumowana rączka
Dzieci biorą się za seks i potem zadają takie debilne pytania. Dziewczyno dokształć się najpierw, a potem współżyj. Ludzkie plemniki poza ludzkim ciałem żyją co najwyżej kilka minut, bo nie mają tam sprzyjających warunków i temperatury. Więc po 4 godzinach i uprzednim umyciu rąk mydłem możesz sobie pakować palce do pochwy do woli. Ile masz lat dziecko? 16?

Gość Angelika19
Na pewno NIE jesteś w ciąży. Rozumiem twoje obawy czasami wydaje się że w każdej sytuacji jeśli pojawi się kontakt ze spermą to możemy być w ciąży ale to tylko takie nasze urojenia bo nie chcemy akurat w tym momencie zostać matką.... A tak z czystej ciekawości ile masz lat??? Pisałaś że masz grzybicę i bierzesz globułki więc nie powinnaś uprawiadź seksu przez te dni co bierzesz globułki...

Zrobiłam test ciążowy, dzień przed okresem, wynik jest negatywny. Kupiłam jeszcze jeden, który zrobię za kilka dni jak okres się spóźni. Nie uprawialiśmy seksu, tylko zaspokoiłam mojego chłopaka ręką. To były dwie ostatnie globulki na grzybicę, które sobie wkładałam. Obecnie jestem po leczeniu. Mierzyłam sobie temperaturę ciała, mam 36,8 stopni. Śmiejecie się ze mnie, też bym się śmiała na waszym miejscu ze mnie. Jednak mi nie jest do śmiechu, denerwuję się. Jeśli będę miała miesiączkę to pójdę do lekarza, bo ten ból piersi jest naprawdę dokuczliwy.