Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doł:/

Czy to mozliwe zebym przez 2 dni przytyla 2kg?

Polecane posty

Przez ostatnie 2 dni mialam "atak na jedzenie", ciagle cos jadlam.... poprostu obzerałam sie no i dzisiaj wchodze na wage a tam 2 kg wiecej. jestem w 26 tyg ciazy.

Gość no skoro się objadałaś
a do tego doszła woda to możliwe. Ciąża jest na tyle zaawansowana że przybywa raz, dwa.

a moze to jeszcze jedzenie ktore nie zdazylo sie strawic? bo ja od poczatku ciazy przytylam 2 kg a przez te 2 dni doszlo mi kolejne 2 kg

skoro od początku ciąży tak mało przytyłaś to na dobrą sprawę teraz może waga ruszyć lawinowo do przodu.

Gość Miraculum5
A byłaś od tego czasu na dłuższym posiedzeniu w wc? Nieraz sam pakiet tyle waży :) Spokojnie, miałaś atak, to miałaś. Też tak miewałam. A potem się wyrównuje, bo masz np tydzień niechęci na cokolwiek. Chociaż ja jestem w 37/38tc na plusie prawie 20kg i jestem załamana.

jeszcze nie bylam na dluzyszym posiedzeniu hehehhehehe;) do tego jestem nstrasznie wzdeta i ledwo sie poruszam chociaz jestem bardzo szczupla. no mam nadzieje ze na dniach waga sie wyrowna bo nie chce tyc w az tak ekspresowym tepie hehehhehe

ta jasne kupa 2kg. Ludzie litości. :O problem zaparć znam i jakoś nigdy nawet po długim zaparciu nie miałam tak aby po jednej wizycie w wc ubyło 2kg. Im dłużej nie idziesz do wc tym bardziej stolec się zestala i odwadnia -nie waży 2kg po 2 dniach bez wypróżniania się.

Gość mama juz dwojeczki
Daj spokoj, nie martw sie! Ja w pierwszej ciazy przytylam 20 kg, po porodzie od razu zrzucilam 9 kg (synek 4275 gr). Po 8 miesiacach bez diet, bez cwiczen wrocilam do swojej wagi. W drugiej ciazy przytylam 24 kg, corcie urodzilam rowny tydzien przed terminem (3805 gr). Nie mam ani jednego rozstepu mimo moich 32 lat. W tej chwili jestem rowne 2 tygodnie po porodzie, a zrzucilam juz 14 kg mimo, ze nie karmie piersia, wiec zostalo mi jeszcze rowne 10 kg, ktore wiem, ze zrzuce. Takze w ogole sie nie martw. Z czasem po porodzie na pewno wrocisz do siebie :)

Gość a ja00909
mnie sie wydaje ze to nie mozliwe zeby przytyc az 2 kg w dwa dni. Waga moga pokazac wiecej bo jeszcze jedzenie ktore zjadlas zalega w brzuchu, za pare dni waga sie unormuje

mam nadzieje ze nie ;)

Gość hahhahahahahha do iwona
mozliwe ze przytyla? dziewczyno puknik sie w ten pusty leb! nie mozna obrosnac w tluszcz po 2 dniowym obzarstwie! wazy tyle jedzenie niestrawione jeszcze, poczkeaj pare dni a zobaczysz ze waga spadnie w dol

a i jeszcze wspomne ze wkurzaja mnie takie tepe baby takie jak ty co zadnej wiedzy nie maja a wyglaszaja swoje zdanie, zanim cos napiszesz pomysl kobieto.

hahhahahahahha - pewnie sama obrastasz tłuszczem stąd twoje zbulwersowanie :) wyluzuj i lepiej przejdź na dietę zanim pękniesz z otyłości i złości hahaah

oj zmartwie cie bo jestem szczuplutka ;) co za glab z ciebie kobieto ;) skad takie tepaki sie biora? a moze ty udajesz?

hahahahahaaha - szkoda mi ciebie, musisz być strasznie niedowartościowana!

widze ze starasz sie byc madra i inteligentnie podejsc mnie ;) jestem baaaaardzo dowartosciowana tylko irytuja mnie tepe baby, zero wiedzy a daja rady itp na forum. i tyle ;)

a mnie irytują takie pseudomądralińskie jak ty - nie masz za grosz kultury, widać że jednak musisz być strasznie zakompleksiona skoro potrafisz tylko obrażać innych... żal mi ciebie! szkoda czasu na rozmowę z taką niewychowaną prostaczką jak ty! pozdrawiam!