Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość y87t7t6

silne klocie w brzchu...zaparcia od paru dni bol podczas sikania...mdlosci...

Polecane posty

Gość y87t7t6

ja juz chyba swiruje ale tewszystkie objawy mam ludziska!! zaparcia , klocie brzucha, a przy sikaniu musze sie ''napinac;; zeby siknac wogole czuje lekki bol i parcie podczas sikania jakby mnie ktos zwiazal od srodka...mdlosci tez mam...zastanawiam sie czy jestem w ciazy bo sie staramy... coprawda teraz wypadaja mi dni plodne wiec niewiem czy jestem ale miejmy nadzieje ze tak:) moja mama byla w 4 miesiacu jak sie dowiedziala a moje ostatnie dwa okresy wyladaly naprawde bardzo dziwnie

Gość y87t7t6
no wlasnie troche sie martiwe a i dodam ze na lekarza 3 tygodnie musze czekac wiec chcac niechcac i tak pozostalo mi czekac na okres

Gość klocia plocia
no nie gadaj dziewczyno że będziesz czekać aż trzy tygodnie, przecież to wcale nie musi byc sprawa gina tylko maszeruj do rodzinnego bo możesz mieć zapalenie cewki moczowej albo nawet pęcherza i takie są właśnie objawy, silne kłucia w brzuchu ,ból , oraz problemy z moczem. Nie czekaj idź nawet dziś bo to nie żarty:(

Gość y87t7t6
no 3 tygodnie bo mieszkam w uk i mam takie gp gdzie na appointment czekasz 3 tygodnie;/

Gość klocia plocia
nie wiem gdzie mieszkasz ale zawsze możesz się zgłosić na ostry dyżur, z tym nie ma żartwó i zapewniam Cię że to nie ma związku z ciążą :( a jeśli by nawet tak było to znaczy że coś jest nie tak i koniecznie muszą cię badać. Jeśli tam nie możesz pójść natychmiast to przylatuj do Polski i idź prywatnie ale proszę nie lekceważ tych objawów.