Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julitek1211

załamana

Polecane posty

Gość Julitek1211

Witam,mam problem możecie mi pomóc?bo sama już nie wiem co mam myśleć..Mój mąż usuwa historię z rejestru polączeń i sms,wszelkie raporty,sms wysłane,kasa mu znika z konta jak tylko jest w pracy(do mnie ma za darmo) a dzisiaj zobaczyłam że ma nową aplikację na telefonie i była właśnie włączona a nazywa się call logs locker,czy on kogoś ma?między nami jest bardzo źle on nie chce się już starac..nie wiem co robić,poza tym goli się tylko do pracy i jak nigdy tego nie robił tak teraz bierze kąpiel przed wyjściem do pracy.Pomocy!!!

Gość Julitek1211
ciągle się wypiera wręcz wyśmiewa się w oczy,twierdzi że mnie sprawdzał bo obiecałam że nie będę patrzeć w jego telefon ale ile w tym prawdy

Gość nnnnnnuuu76
a przychodzi punkualnie z pracy?

Gość Julitek1211
nie przychodzi jeśli ma na po południe pracuje w policji i ciągle coś mu wypadnie,wyprowadzam się od niego nie dam się dłużej oszukiwać:(:(:( on nawet się nie przejął

Gość nnnuuu56
Niech Twoja kolezanka ktorej on nie zna go obserwuje!

Julitek1211 -> to nas sie pytasz??? jego sie zapytaj wprost i juz!! szczerosc i zaufanie w zwiazku jest najw. jak jej nie ma to nie ma co dalej sie meczyc! ps ***Lady Laroo*** -> a ty glupia jak juz cos powiesz to serio tylko cie wysmiac i te twoje glupkowate teorie ...

Gość maryna.a
niestety obawiam się, że musisz poprosić kogoś o śledzenie go, jest duża szansa, że Cię zdradza

Gość julitek1211
w głębi duszy mu wierzę,ufam że nikogo nie ma oprócz mnie ale gdy robi takie rzeczy to głupie myśli chodzą mi po głowie.Pytałam go już wprost nawet przed wzniesieniem się z domu powiedziałam mu że ma ostatnia szansę,ale nic to nie dało..Teraz jak głupia czekam aż stanie w drzwiach i w końcu o mnie zawalczy ale wiem że tak się nie stanie:(