Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurteczkiwkropeczki

rozmiar kurtki na zimę

Polecane posty

Gość kurteczkiwkropeczki

dla dziecka, kupujecie w jakim rozmiarze? czy większe o 1 czy 2 rozmiary niż nosi aktualnie Wasze ok. np. 2 letnie dziecko, bo nie mam doświadczenia jaki rozmiar zafundowac syniowi

Gość taki jaki nosi teraz
2 rozmiary większy??? skąd taki pomysł? ma wyglądać jak w kurtce ze starszego brata???

Gość no skoro się objadałaś
e kilkulatki nie rosną tak szybko jak niemowlaki żeby im kurtki dwa rozmiary za duże kupować. Kup taką aby była w sam raz -ewentualnie z niewielkim zapasem. Wiecej nie trzeba.

Gość kurteczkiwkropeczki
często te kurteczki są bardzo ciasne i żeby włożyć coś grubszego pod spód to nie bardzo w jego rozmiarze sie uda

Gość taki jaki nosi teraz
bardzo ciasne??? ja zauważyłam coś dokładnie odwrotnego wszystkie te kurtki są zdecydowanie większe niż sugerowałby rozmiar albo moje dziecko jest jakieś drobne, nie wiem

Gość zakamarek pod schodami
moja cora nosi rozmiar 92 i takie tez kurtki jej kupuje

Gość kurteczkiwkropeczki
wczoraj mierzyłam wjego rozmiarze i 1 większe, ledwno się zapinały, nie wiem moze takie modele w Świecie dziecka jakie takie wąskie, że o grubszym sweterku mowy nie było była jedna kurteczka ze spodniami, ale w cenie prawie 400 zł, wiec odpuściłam widziałam w innym sklepie i mierzyłam synowi 2 rozmiary wiekszą, fajna, nie wygląda jakoś na taką wielką, tylko no moze troszeczkę większą i nie wiem co zrobić?

a no firma, firmie nierówna. Nie raz sie przekonałam jak różne sa te same rozmiary w różnych firmach. Nie patrz po metce tylko po tym co dobrze leży.

Gość kurteczkiwkropeczki
no właśnie, syna ledwo dopięłam, albo na styk całkiem ta większa widać, ze troszeczkę w ramionach jest większa, ale on rośnie jak na drożdżach i w marcu te ledwo zapinające się moga się raczej juz wcale nie zapinać

no to ci piszę że kup taką w sam raz, ale nie taką na styk co już teraz ledwo sie zapina. W końcu ma mu być wygodnie.

Gość kurteczkiwkropeczki
no własnie kurcze chyba ja wezmę, w sumie fajnie wyglądał, bo kurteczka jest z futerkiem przy kapturze i w kolorze niebieskim, taka za pupę teściowa twierdzi, ze super wygląda, ale ja jak zwykle mam watpilwości i pytam was