Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwiaczek123

Po 6 latach -przestaje brac tabletki

Polecane posty

Gość Sylwiaczek123

Od 6 lat brałam Yasmin- super sie po niech czułam i na pewno do niech wróce.. Teraz w niedługim czasie planujemy dziecko i od wczoraj nie wziełam już tabletki. czuje sie dziwnie- uzależniłam sie od komfortu jakie mi dają- okres 3-4 dni, bezbolsny, komfort seksu itp. zobaczymy jak to będzie- lekarz mówi, że teraz mogą byc ciąże mnogie dlatego chyba sobie odpuszcze narazie seks- choć mój partner bardzo był chciał bliźniaki. mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Gość no ok tylko po co tutaj o tym
piszesz?

Gość Sylwiaczek123
Ciekawa jestem jak teraz będzie wyglądał mój okres- czy dostane go w terminie, jak się będę czuła itd.. mówią, że do 3 miesięcy wszystko powinno się wyregulować.. czy ktoś tak jak ja brał długo tabletki a potem bez problemu zaszedł w ciąże.. ?

Gość Sylwiaczek123
Bo to temat o antykoncepcji i płodności- to niby gdzie mam pisać w ciążowym.. przecież nie jestem w ciaży- tylko rzucam antykoncepcje..

ja tez po 6 latach odstawilam tabletki i rok mija a ja nadal w ciaze niemoge zajsc ,takze powodzenia zeby ci sie udalo

Gość kaska30-09
jak ma wygladac normaknie? hehhe tylk uwazaj z ciupcianiem bo ja w te sam miesiac zaszełłam w ciaze

Gość MINIOlo
Ja brałam tak długo. Od 5 lat nie moge zajsc w ciaze.

Gość Sylwiaczek123
i chce wiedzieć jak teraz to może wyglądać moje samopoczucie, okres i itd.. pytam bo chce wiedzieć od innych osób, który też po tylu latach odeszły od tabletek

Gość Sylwiaczek123
lekarze teraz zapisują antykoncepcje, żeby potem zajść w ciąże bo niby silniejsze jajeczkowanie i większe szanse.. wiem, że "stare tabletki" miały wpływ na organizm a te "dzisiajsze" są bardzo dostosowane..

Gość fhgrsxh
Po odstawieniu tabletek nie mialam wogole okresu, po 4 miesiacach zaszlam w ciaze, po ciazy okres sie unormowal.

Gość dffdsf
bralam tabletki 4 lata, przerwalam w kwietniu a we wrzesniu zaliczylismy wpadke..nie ma reguły..co do okresu, pamiętam tylko ze byl bardziej bolący i obfitszy,

powiem ci z mojego doswiadczenia okres bezbolesny i krotki jak przy tabletkach ,schudlam a jem normalnie ,jedyne co to pryszcze bolace na plecach

Gość kobieto Twój organizm ma prawo
dochodzić do siebie nawet dobre pół roku

Ja odstawiłam po 8 latach tabletki było to 3 lata temu ponad i od tego czasu używam komputera cyklu ( Lady-Comp, Baby Comp, pearly) I już wiem że nigdy do tabletek nie wrócę

Gość oczekująca1974
ja też odstawiłam Yasmin....i czekam na pierwszą normalną @ i jestem bardzo zdziwiona, że mija 31 dzień i nic nie ma ..... Dlaczego ? Nie pierwszy raz robię przerwę w braniu tabletek i zawsze dostawałam @ o czasie, czyli 29-30 dzień. A teraz nic. Nie ma. Dlaczego ???????????????????????????????????????????????????????????

Gość Sylwiaczek123
a może ciąża ?? my w sumie chyab zaczniemy juz się starać w tym miesiącu.. tzn musze teraz poczytac o dniach płodnych itp bo nie mam o tym żadnego pojęcia