Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula2228

Tabletki Nasenne-żadne nie działają !!

Polecane posty

Gość ula2228

Cześć dziewczyny.Mam problem, niestety większość SILNYCH tabletek na mnie nie działa :( próbowałam już 3 rodzai bardzo silnych tabletek, po których miałam zasnąć, a tu nic! (tzn. zasypiałam po bardzo dłuższym czasie niż powinnam od przyjęcia, przeważnie to było w nocy), zdarzały się też takie sytuacje, że w ogóle nie mogłam zasnąć i męczyłam się całą noc, i później dopiero nad ranem padłam z "naturalnego" przemęczenia. Brałam także zwiększone dawki które jeszcze bardziej mnie "naładowały"... Nie próbowałam tylko barbituranów. Co o nich sądzicie? Podobno są skuteczne, ale trzeba uważać... Oczywiście nie brałam byle tabletek....wszystkie były przepisywane przez lekarza. Proszę o pomoc.

Powiem Ci Ula, że miałam podobnie i w końcu już prawie nic na mnie nie działało. Potem trafiłam do lekarza, któremu mówiłam, że te leki za wolno zaczynają działać i w ogóle przestają. Kazał mi brać Sedomix. Lek bez recepty. Zaskoczył mnie tym. Nie chciałam uwierzyć, ale kupiłam. Teraz nie żałuje, jest w płynie i działa dużo szybciej niż jakiekolwiek tabletki. A przede wszystkim działa! Śpię dużo lepiej i jestem spokojniejsza.

Gość sdfghjkl
ja biore barbiturany i oprócz tego duza porcje sedomixu na noc. I tez nie zawsze to zadziała.