Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pietrucha28

ile u was trwało krwawienie przy 1 opak.tabsów?

Polecane posty

bo ja mam już serdecznie dość dzis biorę 13 tabletkę a od 3 dni mam coś na miarę okresu słyszałam i czytałam ze to norma przy początkach ale jak pomyślę sobie że mam 1-3 miesiące z podpaskami chodzić to mnie to przeraża wręcz

Gość przy pierwszym opakowaniu
mialam normalne krwawienie przez 5 dni, pozniej chyba ze 3 dni przerwy i potem juz do konca opakowania delikatnie plamilam. Przy 2 opakowaniu bylo juz wszystko dobrze, krwawienie 3 dni i zero plamien po. I tak mam do dnia dzisiejszego.

ja też miałam dość obfite krwawienie przez całe pierwsze opakowanie tabsów i nic mi nie było, nawet sie słabo nie czułam ani nic, ale profilaktycznie zrobiłam morfologie potem i wszystko było w normie więc luz, jak zaczniesz brać drugie opakowanie to już wszystko minie

nie, po prostu jak zaczęłam przerwę to krwawienie ustało, a piątego dnia przerwy znowu się zaczęlo tylko że to już było chyba to normalne krwawienie z odstawienia (zawsze już dostaje 5ego dnia) no i potem juz normalnie było w sumie krwawienie to w przerwie było raczej tak samo obfite jak te w trakcie opakowania, żadnego hardkoru nie było możesz spróbować wypić sobie zwykłe wapno musujące, pij je 2 razy dziennie przez pare dni, mi tak lekarz gin poradził wtedy i troche mi po tym zelżało krwawienie

a co ma wapno do krwawienia?jak już myslałam ze wit C może złagodzić krwawienia? he he a calcium syrop może być?tylko takie mam w domu wapno;)

w sumie nie wiem co, ale pomogło, ja piłam takie najzwyklejsze wapno rozpuszczalne bez witaminy c, i troche lżejsze było to krwawienie po tym

Gość manaam
Przez cały miesiąc, ja używałam wkładek- często zmieniałam. W sytuacji gdzie nie mogłam kontrolować tego i nie miałam możliwości zmienienia wkładki w każdej chwili to używałam tamponów mini.

Gość manaam
Przez cały miesiąc, ja używałam wkładek- często zmieniałam. W sytuacji gdzie nie mogłam kontrolować tego i nie miałam możliwości zmienienia wkładki w każdej chwili to używałam tamponów mini.