pietrucha28 0 Napisano Październik 25, 2011 bo ja mam już serdecznie dość dzis biorę 13 tabletkę a od 3 dni mam coś na miarę okresu słyszałam i czytałam ze to norma przy początkach ale jak pomyślę sobie że mam 1-3 miesiące z podpaskami chodzić to mnie to przeraża wręcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wio........ Napisano Październik 25, 2011 4 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pietrucha28 0 Napisano Październik 25, 2011 up:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Październik 25, 2011 Całe opakowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pietrucha28 0 Napisano Październik 25, 2011 o rety:((( i jak to zniosłaś? brałas dodatkowo żelazo by zapobiec niedoborom w organiźmie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przy pierwszym opakowaniu Napisano Październik 25, 2011 mialam normalne krwawienie przez 5 dni, pozniej chyba ze 3 dni przerwy i potem juz do konca opakowania delikatnie plamilam. Przy 2 opakowaniu bylo juz wszystko dobrze, krwawienie 3 dni i zero plamien po. I tak mam do dnia dzisiejszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pietrucha28 0 Napisano Październik 25, 2011 a ja miałaś przerwę 7 dniową to te krwawienie jeszcze dodatkwo się nasiliło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Październik 25, 2011 Jakie niedobory. :D Bez przesady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pietrucha28 0 Napisano Październik 25, 2011 myślisz ze miesięczna miesiączka nie ma wpływu na nasz organizm?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Październik 25, 2011 ja też miałam dość obfite krwawienie przez całe pierwsze opakowanie tabsów i nic mi nie było, nawet sie słabo nie czułam ani nic, ale profilaktycznie zrobiłam morfologie potem i wszystko było w normie więc luz, jak zaczniesz brać drugie opakowanie to już wszystko minie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pietrucha28 0 Napisano Październik 25, 2011 dzięki moniak za odp. a napisz mi jak wyglądała w takim razie u Ciebie przerwa 7 dniowa??mocniej krwawiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Październik 25, 2011 nie, po prostu jak zaczęłam przerwę to krwawienie ustało, a piątego dnia przerwy znowu się zaczęlo tylko że to już było chyba to normalne krwawienie z odstawienia (zawsze już dostaje 5ego dnia) no i potem juz normalnie było w sumie krwawienie to w przerwie było raczej tak samo obfite jak te w trakcie opakowania, żadnego hardkoru nie było możesz spróbować wypić sobie zwykłe wapno musujące, pij je 2 razy dziennie przez pare dni, mi tak lekarz gin poradził wtedy i troche mi po tym zelżało krwawienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pietrucha28 0 Napisano Październik 25, 2011 a co ma wapno do krwawienia?jak już myslałam ze wit C może złagodzić krwawienia? he he a calcium syrop może być?tylko takie mam w domu wapno;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
swiergotek 0 Napisano Październik 25, 2011 ja wcale nie krwawilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Październik 25, 2011 w sumie nie wiem co, ale pomogło, ja piłam takie najzwyklejsze wapno rozpuszczalne bez witaminy c, i troche lżejsze było to krwawienie po tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pietrucha28 0 Napisano Październik 25, 2011 widocznie co organizm to inaczej reaguje,każda z nas jest inna wkońcu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pietrucha28 0 Napisano Październik 25, 2011 dziś wezmę syrop a jutro kupię sobie te musujące wapno:) jeszcze raz dzięks monik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość manaam Napisano Październik 25, 2011 Przez cały miesiąc, ja używałam wkładek- często zmieniałam. W sytuacji gdzie nie mogłam kontrolować tego i nie miałam możliwości zmienienia wkładki w każdej chwili to używałam tamponów mini. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość manaam Napisano Październik 25, 2011 Przez cały miesiąc, ja używałam wkładek- często zmieniałam. W sytuacji gdzie nie mogłam kontrolować tego i nie miałam możliwości zmienienia wkładki w każdej chwili to używałam tamponów mini. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach