Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masażystka...

MAM PYTANIE DO MASAŻYSTEK/ÓW...

Polecane posty

Gość masażystka...

mam 20lat, zero doświadczenia w tej branży, posiadam ogłoszenie że szukam pilnie pracy. Dostałam ofertę, aby zostac masażystką.. z przyuczeniem... jakoś nie chciało mi się wierzyc, ale znalazłam ten gabinet w necie, było tam tez gg, na które napisałam aby się upewnic.. zaczęłam pisac z właścicielką, praca od 11 do 20 , 1500- 2000 zarobki .. jutro chce się spotkac.. jakoś nie wydaje mi się to zbyt prawdziwe.. miałam zdjęcie w ogłoszeniu, jestem dosyc atrakcyjna osobą, więc może dlatego..? umówiłam się na 13 na jutro na rozmowę, ale mam tyle wątpliwości...?????

Gość masażystka...
przecież szukaliby kogoś z doświadczeniem i w ogóle.. na początku myslalam, ze to może jakaś agencja tylko nazwa dla zmyłki ..ale w necie wszystko jest zgadza, właścielka też wydaje się normalna... co myślicie??

Gość masażystka...
????

Gość Mysle, ze albo masz szczescie
albo ag. tow. - ja szukalam po studium i studiach b. dlugo, a teraz mam prace, ale pensje z poczatku mialam duzo nizsza niz Ty na razie nie panikuj, idz i sprawdz dokladnie, zycze szczescia

Gość masażystka...
no właśnie ja odpisałam na maila, że mam nadzieje,ze to nie agnecja towarzyska.. a ona, ze nie, ze jesli mam uprawnienia do masazu to b. dobrze a jak nie to ucza masazu relaksacyjnego i kosmetycznego, umowa zlecenie, mam byc jutro i przyniesc CV....

Gość masażystka...
no i strona wydaje sie byc normalna, sama nie wiem co o tym myslec...

Gość jak to zmienicv
idz z kims na wszelki wypadek. ale rzeczywiscie moze przyucza do takiego relaksacyjnego masazu ale to podobno ciezka praca.