Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkoholicy sa wsrod nas

Mój sąsiad zrobił z mieszkania meline. Własnie odbywa się tam libacja ://

Polecane posty

Zona w pracy , wraca zazwyczaj o 19. Weszlo tam z 5 ciu facetow i slysze śpiewy ... Ona sie nie rozwiedzie z męzem ,bo jest wierzaca :O

Gość masakratorka
A rozmawiałaś z nią o tym,że tak twierdzisz.Może jakby wiedziała,że ma w Tobie sojuszniczkę,to znalazłaby siłę żeby zrobić z nim porządek?

Jasne, że rozmawiałam. Moja matka tez. Ona wierzy ,że on sie zmieni :( Są chwile kiedy jest dobrze , idą za rączke do kosciola, jadą na zakupy , chodza na spacery ,idealne malzenstwo. Potem... tydzien pijanstwa i tak w kolko.

Gość masakratorka
W takim razie,reszta to Jej sprawa:( A jeśli libacje będą Wam przeszkadzać w życiu,to spoko-na policję zgłaszać.

Ehh na policje juz nie dzwonie, to nie ma sensu . Byli tu dziesiątki razy. Ostatnio on zadzwonil po policje bo ona nie chciała go do domu wpuscic. Dała warunek ze wpusci kiedy bedzie trzezwy. Zadzwonil i musiala otworzyc :O

Gość amasz
dziwne, że kazali jej wpuścić, gdyby go na miescie zwinęłi to by go do Izby Wytrzeźwień zawieźłi, a jak do domu doczlapał, to nie mogli go spod drzwi do Izby zabrać? przecież sie awanturował, mogła złożyć zawiadomienie.

Sąsiad mojego lolegi tez chla i sie awanturuje . Policja tak samo przyjeżdża ale nigdy go nie zabrali bo jest emerytowanym prokuratorem i zna pół województwa więc każdy o robote sie boi