Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukajaca mieszkania

Co sadzicie o tym mieszkaniu? WYdaje sie idealne dla corki-studentki

Polecane posty

Gość o 9.57 napisałam że
wszędzie te cholerne brązy i beże , już się rzygać chce

Gość kalineczkakakka
piekne! cudne! a ta wyzej to zwyczajna zazdrosnica :)

Mieszkanie ma niestety jedna wade - nie ma miejsca parkingowego. Bylam sie juz pytam we wspolnocie czy istnieje mozliwosc zakupu, niestety sa tylko na wynajem

Gość maturks4
Mieszkanie sprzedawane jest z wyposażeniem? Byliście w środku? Bo zdjęcia wydają mi się robione na jakiejś niższej kondygnacji. To jest w bloku ile piętrowym? Jacy sąsiedzi? Jakie skomunikowanie z uczelnią i później z ważnymi dla córki punktami? Ogólnie wygląda nieźle. A beże i brązy w mieszkaniu to najszczęśliwsze rozwiązanie. Dom to nie dyskoteka, gdzie przez 2 godziny można wytrzymać w czerwieniach, fioletach i pomarańczach

Corce mieszkanie sie podoba. Niestety ma malo czasu ze wzgledu na ciezkie studia i nie ma czasu, zeby szukac razem ze mna

Gość scfsdfsdrgyrthy
za taka cene t wolalabym se dom postawic. Musialabym miec kuku by tyle dac za takie meiskzanie, Tu nawet luksusu nie ma

Gość malakotka
Rozumiem, że kuchnia jest osobnym pomieszczeniem? Nie w "salonie"? Niezależnie od tego, czy córka teraz gotuje, później zapewne coś będzie, a zapach kapusty, kalafiora, a nawet pizzy i okruchy w całym domu to jest coś okropnego. Bez kuchni - to mieszkanie jest do niczego

Dom postawic? W Poznaniu cena dzialki zaczyna sie od 500 tys Kuchnia jest osobna, ale nie ma do niej niestety drzwi

Gość cboiugciwgbc;q
Próbujesz sprzedac i nie wychodzi? Zejdź z ceny przy uwzglednieniu LOKALIZACJI to moze pójdzie i nie będziesz musiała wymyślać grubymi nićmi szytych wątków na forum.

lepiej kupić i samemu wyremontować a nie tak standardowo brąz i beż hm... tyle że trzeba czekać no ale chyba lepiej mieć wyjątkowe ma swoje mieszkanie niż takie jak wszyscy ludzie w bloku

Gość ajamamsyna
za tą cenę postawilismy 190 metrowy dom,a mieszkanie ładne,tylko jak dla mnie trochę smutne,beże,brązy,jak w grobowcu.

mieszkanie jest super, czynsz niziutki do tych co chca domu stawiac i meblowac samemu - powodzenia z czasem!!! nie wszyscy maja tyle czasu by latac po sklepach mierzyc kąty i sciany, dopasowywac i czekac na zamowienie! czasem na meble czeka sie i 2 miesiace powodzenia wystroj jest super, standardowy, jak chce sie dac troche "ducha" dla wnetrz,a to obrazy, kolorowe poduszki, swieczki, narzuty, kwiaty zdjecia i juz jejku jakbym chciala zeby mi rodzice zrobili taki start na zycie...:)

Gość balbinaaaa, czo robisz?
za te siano masz dom:D sorry ale przeszło 7000 za m2 to zdzierstwo!!!!

Gość kobieta ze sporym biustem
Ździerstwo? To spróbujcie coś kupić w Warszawie za 7 tysięcy za metr - marzenia! Ja musiałam zaplacić 8,300 za m żeby mieć mieszkanie w rozsądnej lokalizacji od developera