Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozwodniczka27

Jak się rozwieść?? POMOCY

Polecane posty

Gość Rozwodniczka27

Witam wszystkich Chciałam spytać o radę jak w pytaniu. Mam beznadziejną sytuację. Jesteśmy małżeństwem od 3 lat. Mamy jedno dziecko. Mieszkamy za granicą. Pracujemy itp. Teraz to łączy nas jedynie .......chyba już tylko dziecko. Czy jest jakiś ratunek dla mnie w sensie powrotu do Polski? Za bardzo niemam gdzie ale może mi ktoś podpowie bo ja już pomysłu niemam :(

Gość Rozwodniczka27
Już niewiem co robić? Obawiam się że sama nie dam rady tego wszystkiego udźwignąć w sensie materialnym bo emocji to już chyba żadnych niema między mną a mężem

Gość Rozwodniczka27
dobra już wiem, możecie wypierrdalać 🖐️

Gość week of view
a nie masz z kim sie skontaktowac z rodziny?? nie masz nikogo w polsce kto by ci pomogl?

Gość kunta kinte2
jak sie rozwiedziesz to nie bendziesz mogła sie pofturnie ozenic bbóg nie uznaje rozwodów

Gość Rozwodniczka27
Spadaj podszywie To poważna sprawa. Mam powiedzmy kilka osób z rodziny ale niewiem czy by mi pomogli. Raczej nie mają warunków na przyjęcie mnie i dziecka. Ale co robić? Pracy szukać ? Trudno nie rozwiodę się przed bogiem ale za to w sądzie przed RP tak Są jakieś dofinansowania do przedszkola dla kogoś takiego jak ja? Czy dużo czasu to zajmuje