Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przed i po

Jak wychowac sobie faceta?

Polecane posty

Gość przed i po

Jak wychowac sobie faceta i czy da sie wgl? chodzi mi o takie sprawy z rozmantyzmu np , albo porzadki domowe . pytam doswiadczone zony

Gość decatlon
pytasz tak jakby chodziło o psa ,kota albo inna swinie nie wstyd ci jako osobie z podgatunku ludzkiego ?

Gość fafarafaaa
nie istnieje coś takiego jak romantyczny mąż, wyzbędzie się tego krótko po ślubie a wychować go w robotkach domowych można, ale musi chcieć i nie wolno popuszczać nigdy! Jak będzie się buntował na początku, to pies pogrzebany!

Gość przed i po
ehhh dlaczego romantyczni faceci istnieja tylko w filmach . moj byly owszem kupowal mi kwiaty , czasem nawet prezenty ale nie sam z siebie ;/ tylko jak byla jakas okazja

Gość fafarafaaa
mój przed ślubem też mi kupował, po ślubie ani razu bezinteresownie tego nie zrobił. Gwiazdy ze mną oglądał! A teraz?! Nawet do kina nie chce mu się ze mną wyjść, ani na spacer. Żenada :O Ale za to wszystko potrafi w domu zrobić, takie pocieszenie

Gość decatlon
a dlaczego ładne i inteligentne dziewczyny nie istnieja nawet w filmach?

Gość plepleple
mój też kupuje bez okazji ale jesteśmy ze sobą 3 miechy :P

Gość fafarafaaa
pogadamy za pięc lat :P

Gość przed i po
a mowicie czasem co bys cie chcialy od faceta czy czekacie az sie domysli?

Gość fafarafaaa
sądząc po twoim nicku jesteś zbyt młoda, żeby wiedzieć jak wygląda dłuższe życie z jednym facetem początki zawsze są cuuudowne!

Gość fafarafaaa
hehe oni się nigdy nie domyślają a jak któraś czeka aż się domyśli, to tak będzie czekać i czekać aż złapie focha i wyjdzie, że to ona jest ta zła z facetami trzeba prosto z mostu. inaczej się nie da :)

Gość decatlon
malutka pokaż zdjecie na dowód twoich twierdzeń co do ładnych ,oczywiście

Gość przed i po
fafarafaaa nawet nie jestem zareczona ale wszystko na to wskazuje ze nie dlugo tak bedzie odrobinka romantgyzmu nigdy nie zaszkodzi i romantyzm jest nie tylko w lozku

Gość agnieszka z orzeszka
trzeba pomieszkac z facetem, zeby zobaczyc, czy jest nam z nim milo i przyjemnie, no i czy jest ochotny do dzielenia obowiazkow domowych. wychowac sie raczej doroslego czlowieka juz nie da. mozna owszem prosba duzo zdzialac, ale jak charakter ma przeciwny naszemu i naszym oczekiwaniom, to nic nie zdzialasz ;) a romantycznosc ... ogolnie to jest kwestia hormonow i zauroczenia na poczatku zwiazku. po latach romantycznosc bardziej przechodzi w przyjazn :) (w przyjazn, jesli jestes z przyjaznym facetem, nie jakims naburmuszonym macho ;) ) ale jest to przyjazn z elementami romantycznosci, erotyki itd. to juz zalezy, jakie przyzwyczajenia dana para sobie wyprodukuje :)

Gość przed i po
agnieszka z orzeszka ale sie naprodukowalas ale dzieki pomocne;)

Gość fafarafaaa
nie powinno się uogólniać, bo każdy jest inny. Może u ciebie będzie inaczej. Ale generalnie jest tak, że po paru latach czar pryska. Najgorzj jak pryśnie miłość ;) Trzeba o siebie dbać nawzajem. Mi się akurat straszny leń trafił, co osiadł na laurach po ślubie. A pobraliśmy się z wielkiej miłości.

Gość przed i po
to moze jakies wybryki w lozku go wskrzeza do innych celow;p

Gość fafarafaaa
przez te lata przećwiczyliśmy najróżniejsze kombinacje przypomniałaś mi, że sprawa łóżkowe też opadają statystycznie :) ale tak jak wspomniałam, mi akurat leń się trafił ;)