Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagin

Kwas hialuronowy

Polecane posty

Cześć dziewczyny:) Czy któraś z Was robi sama kosmetyki? Bo mam mały dylemat, otóż od dawna bawię się w mieszanie własnych kosmetyków, a kwas hialuronowy jest dla mnie niezbędnikiem. Ostatnio zrobiłam zakupy w jednym ze sklepów internetowym i zauważyłam, że kwas hialuronowy nagle zaczął się strasznie rolować, nawet dodatnie oleju w proporcji 50/50 powodowało jego okropne rolowanie (a muszę zaznaczyć, że wcześniej, jak kupowałam go w innych miejscach było wszystko w porządku). Dla pewności ostatnio zakupiłam kwas na Allegro i o dziwo wszystko ok - nie roluje się, a cena też była niższa niż płaciłam wcześniej. Czy ktoś może mi podpowiedzieć, czy powodem była zła jakość kwasu, czy może kosmetyk był po prostu zestarzały? Chciałam zaznaczyć, że nie miały znaczenia proporcje użytego kwasu w stosunku do innego składnika, rolował się zawsze. POMÓŻCIE!!!

Gość izkkka
A kupiłaś gotowy rozrobiony? To może komuś się za dużo sypnęło proszku i był zbyt stężony? ja kupuję na BU i nigdy takiego problemu nie miałam, więc więcej nie podpowiem.

Dzięki za odpowiedź, podejrzewam, ze był po prostu stary. Ostatnio znalazłam sklep internetowy, który ma ceny zbliżone do tych na Allegro, kupiłam, wypróbowałam, nic się nie roluje, więc pewnie zacznę się tam na stałe zaopatrywać.

Gość yylka83
daj namiar na ten dobry kwas