Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adżasta

Polećcie coś dobrego na bezsenność...

Polecane posty

Gość adżasta

Hej, od paru dni nie mogę spać w nocy. Męczę się potwornie co chwilę niby zasypiając i się budząc. Nigdy wcześniej nie miałam problemów ze snem, ale prawdopodobnie przez stres w ostatnim czasie dzieje się tak a nie inaczej. Możecie mi polecić jakiś środek na sen bez recepty?

Gość fafarafaaa
najlepsze są te na receptę :) polecam tobie meliskę, mi się po niej naprawdę lepiej śpi

Gość Obersturmbannfhrer
Najmij się do pracy w lesie.

Gość adżasta
fafarafa- dziękuję, chyba nawet mam melisę, więc spróbuję :) a może znacie coś w tabletkach? chcę mieć jakąś alternatywę bo nie da się tak dłużej funkcjonować- w nocy nie mogę spać, a w ciągu dnia chodzę ze spuchniętymi powiekami i najchętniej bym tylko drzemała...

Gość fafarafaaa
to walnij sobie najlepiej ze dwa kubki ;) z moich obserwacji wynika, że nie ma czegoś takiego, że coś jest dobre albo złe po prostu coś na kogoś działa a na innego mniej musisz sama poeksperymentowć zacznij od ziołowych tabletek aptecznych. Jak nie pomogą, to zgłoś się do lekarza. Też kiedyś to miałam, ale mi przeszło. W moim przypadku przyczyną był stres

Gość adżasta
dzięki, popróbuję :) w moim przypadku też przyczyną jest stres, bo zawsze spałam słodko jak niemowlę, ale w ostatnim czasie namnożyło się mi różnych problemów i sobie nie radzę, przez co calą noc tylko wiercę się w łóżku. Ale dzięki, mam nadzieję, że zadziała :)

Gość wirikoolla
Mogę Ci polecić ziołowy suplement Forsen, po którym śpię jak małe dziecko. Następnego dnia nie jestem rozkojarzona, a właśnie wypoczęta i gotowa na nowy dzień. Nie odważyłabym się przyjmować czegoś silniejszego... w końcu nigdy nie wiadomo jak zareaguje nasz organizm i czy się nie uzalezni.

Gość gostkaola
Ja polecam sedatifPC, uspokaja, pozwala się odstresować a w nocy łatwo zasnąć. Biorę 2 tabletki pod język przed snem i zasypiam jak niemowlak :D Proszę, tu masz więcej info na ich temat: http://www.sedatifpc.pl/