Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość memoria

Pomóżcie!

Polecane posty

Gość memoria

Witam! Mam pewien dylemat dotyczący pytania wyżej. Co podarować dziewczynie na pierwszym spotkaniu? Jest mały szczegół, ja też jestem dziewczyną Jestem lesbijką. Mam spotkać się w niedzielę z dziewczyną, do której jadę nie wiem, czy można, czy trzeba coś jej podarować. Jak tak to co? Wspomnę tylko,że ona jest dla mnie bardzo ważna i ja dla niej też. Poznałyśmy się przez rozmowy na gg, sms i rozmowy telefoniczne - wielogodzinne czasami. Mowi, ze mnie kocha.. a ja do niej czuję chyba to samo. Bardzo, ale to bardzo mi na niej zalezy Nie chciałabym tego zepsuć. Ona pół roku temu zakończyła swój 3 letni związek z inną. Ja.. nie miałam do tej pory żadnej dziewczyny ( mam18 lat) i nie wiem jak się zachować poniekąd. Czy to nie głupie, że chce jej coś dać już na pierwszym spotkaniu? I wbrew temu, co sądzicie, że to daleko, ze takie coś nie ma przyszłosći.. ja w to wierze i ona też. Dlatego pytam się, czy podarować jej coś? co to ma być? cos specjalnego? symboliczne? Proszę o pomoc! Tylko bez głupich żartów..

Gość poom aranczka
Wez sie za chlopa, bez chlopa ani rusz :classic_cool: 🖐️

Gość :::ppoolloo
żenada ....... idź sie lecz lesbo

Gość memoria
poom aranczka :) Próbowałam, ale to nie dla mnie. babeczki w kropeczki - jestes obrzydliwy.