Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjugytryt

przepraszam ze znow otym, ale czy to moze byc ciaza??

Polecane posty

Gość hjugytryt

hejcia!! staramy sie o dzidzie , ale od pewnego czasu a dokladnie ok 2 tygodni dzieje sie zemna cos zlego moje dwa ostatnie okresy wygladaly tak , ze przez dwa dni lecialo duzo a pozniej kolejne 3 tylko leciutko plamilam;/;/ okres skonczyl mi sie 12tego a raczej 9tego bo te dwa dni krwawienia mialam reszta maluciutkie plamienia ale do rzeczy kluje mnie okropnie brzuch i jest tak jakby bardziej nadety...przytyc nieprzytylam waze sie codziennie i na tym punkcie mam zreszta bzika czasami jest mi niedobrze, kreci mi sie w glowie..raz mam apetyt a raz nie..raz jestem spiaca raz wstaje i juz wogole niemoge zasnac mimo iz chce...kurde martwie sie troche..piersi pobolewaly ale to sutki i tak mnie troszke piekly przez ok 2-3 dni jakby lawina goraca w nich byla.// i nagle juz nieboli aa stoja tylko caly czas...kurde czekam na chlopaka i niech po test idzie, no ale niewiem czy to nie za szybko...w sumie jest 25 to juz chyba moge zrobic??caly czas mi niedobrze;/

Gość hjugytryt
dodam jeszcze ze niemoge sie wyprozniac bo zwyczajmnie mnie to boli niemoge sikac...kupkac...a jak juz to z bardzo duzym wysilkiem;:(

Gość hjugytryt
a naprawde bardzo bardzo sie boje bo nieraz zdarzylo mi sie zapalic

Gość hjugytryt
i dodam ze czesto sie czuje jakbym miala goraczke a jej niemam

Gość hjugytryt
mial tak ktos??

Gość hjugytryt
mam za soba jedno poronienie i naprawde sie boje

Gość hjugytryt
i troche pilam..

Gość ciężarna pierwszy raz
skąd mamy wiedzieć? po prostu zrób ten test i już. to jedyny sposób, alby się przekonać :) ps. mój test wyszedł pozytywny dopiero tydzień po terminie okresu

Gość hjugytryt
no wlasnie boje sie ze jak np wyjdzie negatywny to sobie nieodmowie piwka czy cos ktore baaaardzo lubie przepadam wrecz ...eh no coz trza czekac

to sobie odmów. Słuchaj, jak starasz się o dziecko to za każdym razem zachowuj się tak jakby się udało i jeśli nie wyjdzie to dopiero wtedy sięgaj po piwko czy papierosa. Lykaj kwas foliowy o ile jeszcze tego nie robisz i nie pij! jak już musisz to sięgnij po jakiś bezalkoholowy wynalazek, bo pamiętaj, że odpowiadasz za inne życie i Twoje potrzeby czy zachcianki schodzą na dalszy plan.

Gość hjugytryt
wlasnie wiem:) ale wiesz ja moge miec przypadek bycia w ciazy i miec okres moja matka tak miala przez 2 ciaze..

Noo to tym bardziej zapomnij o piwkowaniu :) uciekam powodzenia :)