Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśl pozytwyna

zapraszam do wspólnego odchudzania!

Polecane posty

Gość myśl pozytwyna

Cześć dziewczyny. Jestem przerażona swoim wyglądem. Mam 164wz i waże 68. Zawsze utrzymywałam 62kg, a teraz nie wiem co się dzieje, jem racjonalnie, omijam słodycze, zmniejszyłam porcje, nie jem po 18 i dupa. Nic nie chudnę, jedynie mam wrażenie że bardziej tyję. Pomóżmy sobie nawzajem, podzielmy się wiedzą, muszę schudnąć chociaż z 5 kg. Kto ze mna? Od jutra start. Zapraszam do grupy wsparcia, bo sama nie dam rady.

Gość madame loliza
maciora:)

Gość myśl pozytywyna
poprawiam nick Nie wiem czego się czepić, czy jakiejś diety, czy poprostu jeść zdrowo. Węgli itak mało spożywam, na diecie nie wytzrmam bo siedzę w domu z dzieckiem, ograniczyć się już ograniczyłam.. ale co dalej? Cwiczyć w domu? Czy to coś daje?

Gość minamalina
mam 173 cm i jak przytyłam do 68 to się załamałam, po 2 mcach ważyłam znowu 60 i tak już zostało, 5 MAŁYCH posiłków, bez słodyczy, coli, białego pieczywa i innych świństw, dużo warzyw i owoców+ćwiczenia w domu 0,5-1h dziennie na początku, teraz 0,5h co drugi dzień

Gość jedertlkoo
tu macie zamiar znaleźć motywację?, ruszcie dupy i weźcie się za siebie

A u mnie to czyste lenistwo... Ja kupilam sobie w aptece Almased -tylko potrzeba troche samozaparcia do diety. Zaczynam biegac po 15 min dziennie na silownie narazie nie mam czasu bo jestem ciagle poza domem.

Nie słyszałam o tym specyfiku,a mam za to lkarnityne z czyms tam jeszcze którą się do sypuje do wody. Nier mogę sie zebrac zeby sie zapisac na jkis sport, a żadna koleżanka nie chce, z kims by bylo latwiej, bo wiadomo jak to jest cwiczac w domu..

Nie wiem czy dostanie sie to w Pl. Juz raz robilam te diete z mezem razem i on schudl jakies 8,9 kg w 5 tyg. Ja przytylam w 5m 7kg. Ja przypuszczam,ze to moze byc moja tarczyca i moje codzienne drinkowanie.