Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatka19901

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość wariatka19901

Dziewczyny mam nadzieję że mi pomożecie. A więc moje cykle wynoszą ok 28 dni. Dzisiaj mam już 10 dni spóźnienia. Zrobiłam trzy testy ciążowe, ostatni dzisiaj rano. Każdy wyszedł negatywnie aczkolwiek dzisiaj w świetle łazienkowym wydawało mi się że jest leciuteńka druga kreseczka, chociaż jak poszłam z tym do okna obejrzeć przy lepszym świetle nic już widać nie było. Byłam też na badaniu beta hcg i wyszło negatywnie, poniżej 0.5. od mojej owulacji minęło już ok. 3 tygodnie. Z chłopakiem uprawiałam seks 27 dnia cyklu i peeting chyba koło 17. Czy jest możliwe że jednak jestem w ciąży? Mam wyczulony węch, jest mi dość często niedobrze i boli mnie podbrzusze. Czy myślicie może że organizm jest sobie coś w stanie 'wmówić' i przez to zachowywać się tak a nie inaczej?

Gość wariatka19901
To chyba mogę się uspokoić. Do ginekologa tak czy siak się zgłoszę bo ból jajników przy braku okresu to chyba nie jest normalne. Dziecka póki co mieć nie mogę, bo jednak studia skończyć trzeba, żeby swojemu maluszkowi jakieś godne życie zapewnić ;) dlatego do dziś było dużo strachu ale chyba czas się uspokoić, bo stres wcale w tej sytuacji nie pomaga. Mój chłopak od samego początku twierdził że mam urojenia, ja dopiero teraz zaczynam w to wszystko wierzyć bo byłam już załamana.

Gość Dobrze chłopak twierdził
masz urojoną ciążę! Skoro beta wyszła ujemna to na 100% nie ma ciąży a @ spóźnia się ze stresu

Gość wariatka19901
a bóle podbrzusza mogą zwiastować jakieś zmiany, choroby etc?

Gość od mojej o.
"od mojej owulacji minęło już ok. 3 tygodnie" skad wiesz kiedy mialas owulacje?

Gość wariatka19901
tego na 100% nie mogę wiedzieć jednak mój każdy cykl trwał ok 28-29 dni, z rocznych obserwacji potrafię sama wywnioskować kiedy mam owulację na podstawie zmiany konsystencji śluzu, mojego zachowania i lekkiego kłucia jajników.

Gość Angelika19
Może boli cię na zbliżający się okres...

Gość wariatka19901
Na początku też tak myślałam, ale zazwyczaj brzuch bolał mnie na dzień przed okresem i w pierwszym dniu okresu, a teraz boli od dobrych kilku dni a okresu jak nie było tak nie ma!

Gość anetaaaa20
mam podobna sytuację..mi już 5 dzień się spóźnia, jutro raczej robie test, jeden juz wyszedł negatywny dzien po spodziewanej @ ale dziwne to wszystko bo od ponad tyg czuje jakbym miała dostać @...