Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 swiss81

Polecam dobry manicure Krak贸w

Polecane posty

Go艣膰 swiss81

hej, kupi艂am na gruoponie kupon na hybryde i jestem milo zaskoczona i postanowi艂am sie podzieli膰:) Gdyby艣cie sie wybiera艂y na DoBRY manicure to tylko na pl S艂owia艅ski do salonu Orly! Super! przed 艣wi臋tami na pewno pojde jeszcze raz:):)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 FashionLover
By艂am w wieu salonach manicure w Krakowie i szczeg贸lnie polecam Artnail przy ul. Zwoerzynieciej. 艢wietny efekt, paznokcie wygl膮daj膮 idealnie nawet po 10 dniach od zabiegu. Ogromny wyb贸r kolor贸w i profesjonlana obs艂uga. Gor膮co polecam wszystkim!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Blair_Waldorf
Te偶 by艂am ostatnio w salonie Artnail i jestem bardzo zadowolona, na pewno do艂膮cz臋 do grona sta艂ych klientek. Pozdrawiam i polecam Artail!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulina91_krk
a og贸lnie chodz臋 do Artnail, kt贸ry odkry艂am kilka miesi臋cy temu jak by艂am na sushi w艂a艣nie na zwierzynieckiej i uwa偶am, 偶e salon jest prowadzony przez mi艂膮 i profesjonaln膮 obs艂ug臋, Panie du偶o mi doradzi艂y i pomog艂y wzmocni膰 paznokcie, teraz s膮 w ko艅cu 艂adne i zdrowe plus jest bardzo niesamowite wn臋trze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ola99ola
A ja szczerze polecam p. Justyn臋 z gabinetu BIOTIQ w Krakowie, na ul. Pu艂膮skiego, D臋bniki. To fantastyczne, kameralne, a przede wszystkim PROFESJONANE miejsce do dbania o siebie. Wspomniana p. Justyna ma dyplom z pedologii i naprawd臋 potrafi si臋 nimi zajmowa膰. Manicure klasyczny, OPI, 偶el - wszystko czego dusza zapragnie!

Udost臋pnij ten post

W艂a艣nie ostatnio wypr贸bowa艂am artnail i na pewno b臋d臋 tam cz臋sto zagl膮da膰. Robi艂am amnicure chyba 10 dni temu i nadal wygl膮da dobrze, a偶 jestem w szoku ! Poza tym du偶y plus za bardzo mi艂膮 obs艂ug臋 i 艣wietne wn臋trze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ada124
Najladniejsze paznokcie zrobila mi kosmetyczka w salonie Black Pearl przy ul Szlak w Krakowie, ceny nie sa wygorowane, ale za to jakosc jest bardzo dobra :) no i dlugo wygladaly swietnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnnaMarianna9
Potwierdzam to co napisa艂a kole偶anka wy偶ej, te偶 uwa偶am, 偶e Black Pearl to jeden z lepszych salon贸w. Manicure robi膮 na prawd臋 ekstra :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Patrycja389
Zgadzam sie z dziewczynami, ktore chwalily Black Pearl :) robilam tam wczoraj manicure i jestem bardzo bardzo zadowolona :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mezza
a czy kto艣 z was by艂 tutaj http://www.vicihair.pl/ ? S膮 na Sebastiana i maj膮 podobno fajn膮 manicurzystk臋, ja si臋 poki co zastanawiam czy zrobi膰 hybrydy czy lepiej nie 偶eby nie niszczy膰 p艂ytki? jak my艣licie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja robilam sobie manicure hybrydowy w medicorze http://medicor.krakow.pl/ i nie dosc ze maja duzy wybor kolorow to jeszcze super trwale lakiery :)

Udost臋pnij ten post

Ostatnio wypr贸bowa艂am artnail i na pewno b臋d臋 tam cz臋sto zagl膮da膰. Robi艂am mnicure. By艂am przejazdem w Krakowie kole偶anka wcze艣niej mnie um贸wi艂a jestem zadowolona..POLECAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na manicure chodze czesto do black pearl w krakowie i trzyma sie bardzo dlugo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FarfalleW
manicure mozna zrobi膰 w kilku miejscach ale chyba najlepiej wykonuj膮 go tutaj http://www.vici.clinic/ . Co prawda ja nie mia艂am jeszcze okazji korzysta膰 z ich us艂ug ale s艂ysza艂am wiele pozytywnych wypowiedzi na temat tego salonu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janka a
Robi艂am ostatnio przed weselem manicure w Black Pearl, kosmetyczka bardzo si臋 postarala, wyszed艂 bardzo 艂adny itrwa艂y. szczerze polecam ten salon

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣kaK88
Ja od d艂u偶szego czasu chodz臋 do salonu J'adore ( http://jadoreinstytut.com/manicure/ ) i jestem bardzo zadowolona, naprawd臋 super jako艣 i trwa艂o艣膰, a cena mega korzystna ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Centrum urody Rumianek w Krakowie (www.centrumrumianek.com) oferuje zni偶ka na wszystkie us艂ugi z kodem Graffidea.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepszy manicure w Krakowie- Black Pearl :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepsza jako艣膰 i higiena ! Tylko Bonarka- Next Beauty Concept

Udost臋pnij ten post

Jak manicure to tylko salon Vici na 艣w. Sebastiana, a dok艂adniej pani Elena, kt贸ra tam pracuje :) Pracuje na firmowych produktach Essie, zabiegi wykonuj***ardzo profesjonalnie a manicure trzyma si臋 naprawd臋 d艂ugo. Warto :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natalia 97
Mi tipsy 偶elowe bardzo fajne zrobili w艂asnie w Black Pearl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Freshy
na dobry manicure to chodz臋 tylko do Vici Clinic. Pracuj膮 na Esso i Indigo, co jest gwarancj膮 trwa艂o艣ci. W hybrydowym najlepsza jest tam p. Elena. Podziwiam j膮 za wszystkie zdobienia, kt贸re robi na mistrzowskim poziomie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fresh88
na dobry manicure to chodz臋 tylko do Vici Clinic. Pracuj膮 na Esso i Indigo, co jest gwarancj膮 trwa艂o艣ci. W hybrydowym najlepsza jest tam p. Elena. Podziwiam j膮 za wszystkie zdobienia, kt贸re robi na mistrzowskim poziomie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo polecam black pearl. Swietny salon, chodze tam na manicure i pedicure zelowy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Irena a
Wczoraj robilam hybrydy wlasnie w Black Pearl, efekt swietny, jak na razie jestem bardzo zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 derulo_o
Ja r贸wnie偶 do艂膮czam si臋 do polecenia Pani Eleny z Vici :) Hybrydka trzyma mi si臋 nawet trzy tygodnie :) Pewnie to dlatego, 偶e robiona jest tylko na profesjonalnych produktach :) Super sprawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Black Pearl serio robia super paznokcie, swietnie sie trzymaja, tylko niestety musze czesto chodzic, bo strasznie szybko mi rosna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja na manicure chodz臋 do salonu Pure Diamond na Krowodrzy. Pani jest bardzo staranna, a wystr贸j przepi臋kny :)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malina090
Nie b臋d臋 orginalna i polec臋 Black Pearl ;) naprawde jest swietny

Udost臋pnij ten post