Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klucz...

Patrzcie jakie mi pisze sms mój adorator

Polecane posty

Gość klucz...

oto jeden: są lepsze panienki od Ciebie mają lepsze cycki ale ja ciebie lubię no cóż miłość nie wybiera a oto kolejny : ale ja jestem głupi znam lepsze od ciebie a nie mogę przestać ciebie lubić dodam że facet jest starszy ode mnie o jakieś 15 lat i jest poprostu natrętny co mam myśleć o tych prostackich sms dodam że naprawdę jestem ładna

Gość masakratorka
A koniecznie musisz o nich coś myśleć...?

Gość aha ii ach
to jest debil, nie facet :o Odpisz mu, że na tyle sobie cenisz jego poczucie estetyki i wyczucie taktu, że zyczysz mu szczerze szczęścia u kogoś lepszego, boś jego niegodna :D

Gość Lilly Evangeline**
odpisz mu , że stać cie na lepszego z tą jednak różnicą, że ty nie mozesz się przełamać do kogoś gorszego :P

Gość virescens
klucz... - daj linka do fotek, ocenimy ... :D

Gość Jaki obiekt westchnień
taki adorator :D

Gość pannna z akcentu
hła hła hła jaki jełop :-) :-) świetne teksty jak z kabaretu :-)

Gość aqqqqqqq
ze to molestowane i bedom go cfelic we wienzniu

Gość Antek Makuta
ja też bym pisał tobie takie,lub jeszcze pikantniejsze by cie zachaczyć

Gość ony
szczery :classic_cool: sa faceci ktorzy gnoja kobiete, zeby myslala, ze ma szczescie, ze taki fajny koles spojrzal na taka beznadziejna istote jak ona, ale sa tez tacy ktorzy staraja sie uszczesliwac, zeby byla dowartosciowona i przez to szczesliwa :classic_cool: nie wiadomo czemu ci pierwsi maja wieksze powodzenie, moze to dlatego, ze kobiet z kompleksami zawsze bedzie wiecej niz tych pewnych siebie i spelnionych :classic_cool:

"co mam myśleć o tych prostackich sms dodam że naprawdę jestem ładna " o współzależności urody od niezdolności rozumowania jeszcze nie słyszałam, widać blond to już za mało

Gość kilnkier
a niektóre jak przeczytają tekst: "jestem naprawdę ładna" to by się zesrały, gdyby negatywnie nie skomentowały, nie słyszałyście, że są na świecie ładne kobiety?

Gość kilnkier
to ma, że facet jej pisze sms-y że jest brzydsza od innych, gorsze cycki itp. a ona ma normalną samoocenę i wie, że jest ładna.

taktyka jest dobra, ale tylko na zakompleksione kobiety, jak już ktoś napisał. taka pani za wszelką cenę będzie podtrzymywać znajomość, żeby udowodnić jełopowi, jak jest atrakcyjna itd. pewna siebie i swoich atutów kobieta wyśmieje takiego pajaca śmiechem tak szczerym i wesołym, ze koleś zdębieje :D olej wesołka, bo szkoda czasu

ony dobrze napisal to jest taki rodzaj prymitywnej psychomanipulacji - facet doskonale sobie zdaje sprawe, ze laska jest "gorraca i atrakcyjna" dla wielu, ale sam ma kompleksy i probuje zbic jej atrakcyjnosc do nizszego poziomu (inne maja wieksze cycki, sa lesze itd.) Taktyka ta dziala na dziewczyny z niskim poczuciem wlasnej wartosci - z jakiegos dziwnego powodu ten cham zaczyna je pociagac... bardziej ogolnie - widzialam ludzi, ktoryz "gnojeni", mocno krytykowani itd. przez jakis pustych chamow stawali sie z jakiegos powodu potulni i darzyli te osobe duzym szacunkiem :O

Gość evidament idiot!
Barracuda to jest prosty mechanizm. Takei teksty daj a pzrekaz do podświadomości - że jednak wybrał mnie. A osoby z niższym poczuciem własnej wartości sie na to łapią.

Gość tez_popieprzony
nie wiesz co masz myslec? no to moze i ladna jestes ale zbyt bystra to juz niekoniecznie. Zreszta odnosze wrazenie, ze boli cie iz gosciu uznal, ze zna ladniejsze (a ty taka pieknosc przeciez) i chcesz tu uslyszec: ten prymityw pierdoli glupoty jak moze znac atrakcyjniejsze od ciebie :P Ok, uslysz zatem co chcesz uslyszec. Gosciu jest pierdolniety, jakby znal ladniejsze od ciebie to by ci nie skomlal w tak prymitywny i niezbyt wyszukany sposob. Pisze ci tak dlatego aby w swoj prymitywny sposob wyrazic uczucia, ktore zywi to twojej skromnej acz zjawiskowej osoby. Z pewnoscia twoje cycki sa najlepsze na swiecie (cokolwiek to znaczy) i on o tym wie dlatego cie neka swoja zawila proza, bo chcialby miec mozliwosc obcowania z tak pieknymi cyckami, a ty go olewasz cieplym moczem z twego rownie atrakcyjnego jak cycki pecherza moczowego. :). co zlego to nie ja