Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masza93

jestem Ukrainka i mieszkam w Polsce

Polecane posty

Gość Masza93

mieszkam w polnocnej Polsce i bardzo tesknie za ojczyzna... moi przodkowie zostali skrzywdzeni przez Polakow i wypedzeni ze swojej wsi przez to moje zycie dzis jest koszmarem w szkole wysmiewali sie ze mnie od podstawowki (z takiego powodu ze mowie z ukrainskim akcentem bo w domu mowimy po ukrainsku) sasiedzi krzywo na nas patrza bo odwiedzamy Cerkew jeden z nauczycieli zartuje z nas ze 'z Ukrainy sa najlepsze dziwki' i robi to przy mnie :( Polacy tak nas krzywdzicie a my wam nic nie zrobilismy!!!

Gość djvnerpohgjv
Jak się nie podoba to wypad na Ukrainę. Ja znam obcokrajowców w Polsce i jakoś nikt się z nich nie śmieje, najwyraźniej to nie wina Twojego pochodzenia...

Gość de la paczinda
weź wyluzuj, przeprowadź się do większego miasta, nikomu nie będzie przeszkadzał twoj akcent, lub wracaj na Ukrainę

Masza93 mieszkam w polnocnej Polsce i bardzo tesknie za ojczyzna... moi przodkowie zostali skrzywdzeni przez Polakow i wypedzeni ze swojej wsi przez to moje zycie dzis jest koszmarem w szkole wysmiewali sie ze mnie od podstawowki (z takiego powodu ze mowie z ukrainskim akcentem bo w domu mowimy po ukrainsku) sasiedzi krzywo na nas patrza bo odwiedzamy Cerkew jeden z nauczycieli zartuje z nas ze 'z Ukrainy sa najlepsze dzi**i' i robi to przy mnie Polacy tak nas krzywdzicie a my wam nic nie zrobilismy!!! Absolutnie nic, nie, skądże. http://pl.wikipedia.org/wiki/Rzeź_wołyńska

Gość fx2fx
Wiesz dziecko ile rodzin w Polsce zostało wypędzonych ze swoich domów na kresach wschodnich? Ile rodzin zostało wywiezionych na wschód?

Gość Masza93
jestem niezalezna i przedsiebiorcza mam tu ze soba nawet własną latarnię

niektorzy polacy a nawet bym sie osmielila napisac ze wiekszosc to takie nietolerancyjne kmioty ;) nikogo nie toleruja, kazdemu maja za zle, na kazdego krzywo patrza, krytykuja i jeszcze wymagaja akceptacji i wielkiego szacunku. Niestety ale Polska jest uznana jako kraj wrogo nastawiony, nietolerancyjny i zazdrosny. Na szczescie nie wszyscy tacy sa, choc wspolczuje mieszkania wsrod kretynow.

Dowodem na to, że Polska to kraj debili jest argument "Wiesz dziecko ile rodzin w Polsce zostało wypędzonych ze swoich domów na kresach wschodnich? Ile rodzin zostało wywiezionych na wschód?". "Dlaczego zgwałciłem? Bo mi kiedyś moją suczkę zgwałcił jakiś pudel. Jestem niewinny, panie sędzio". Ale weź wytłumacz tu Polakowi, że Grodno powinno być w Polsce a Przemyśl na Ukrainie.

Gość Masza93
nic nie rozumiecie nie odpowiadam jako Ukrainka za to ze NKWD wywiozla mase Polakow! ja chce godnie zyc w Polsce!

jak mozna mlode dziewcze osadzac za cos co sie dzialo wieki temu? :o to samo macie z niemcami, z ruskami - eeee, a tak w ogole to kogos lubicie czy kazdy inni nizszy i bee? Pytanie kieruje do tych ktorzy maja jakies ''ale'' dp ludzi innej narodowosci, i maja takie jazdy z wypominaniem.

Ja lubię wszystkie narodowości oprócz Polaków :) Na szczęście jest ich w Polsce zaledwie 2.5 mln

Gość kwartnik
dla mnie to możesz być nawet czarnoskórą indianką ze skośnymi oczętami i pezdą w poprzek , ważniejsze jest to co masz w głowie :)

Masza93 przestan pierdolic. jak sie nie podoba droga wolna. a fakt jest taki ze wasze kobietki to pierdola polacy, za mieszkanie, itd. czesto stary polak ma mloda ukrainke. jest to jakas zaplata za zdrady wasze. dla mnie ukraina to wiesniactwo i kurestwo. wole czechy, slowacje.

Ukraina ma więcej ludności niż Polska i potencjalnie mogłaby być potężniejszym krajem niż my, jedynie geopolityka jest przeciw niej :)