Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karta sim

karta sim

Polecane posty

Gość karta sim

mam prośbę. kupilam starter era tak tak i włożyłam do swojego telefonu i skubany bez pinu mi pokazuje co w moim telefonie. włożyłam do innego to każe mi włożyć karte sim??? czemu

Gość karta sim
nie chcecie powiedzieć czy nie wiecie?

Pin ustawiasz sobie sama. Nowe karty nie są nim zabezpieczone. A co do drugiego telefonu, to być może ma simlocka i nie obłsuguje Ery

Gość dzieci dzieci :) kochane są
w innym tel zapewne jest simlock i prosi o właściwa kartę a w swoim tel ustaw z tą nową kartą kod pin

Gość karta sim
no może i ma simloka, ale wcześniej też chodził na erze:) a w starterze był podany pin. w moim aktualnym telefonie po włożeniu nowej karty wszystko widać tj. kontakty ,smsy , dzięki za odpowiedź

Gość karta sim
musztardo kochana:)a da się to teraz zmienić. myślałąm ,że mam na karcie a nie w telefonie:(

Gość hhujikododododdd
skopiuj kontakty z tel na karte sim

Gość karta sim
dzięki, ale to w punkcie ery? bom ja ciemna jak tabaka:)

W telefonie wchodzisz do kontaktów i kopiujesz z telefonu na sim. W każdym telefonie jest taka opcja:)

Gość karta sim
jeszcze mam pytanie , w telefonie mi podaje ,że karta memory stik nie jest włożona, a jest to o co chodzi? pełna już czy co

Gość karta sim
opcje - kontakty z sim jak nacisnę to mi się wyświetlają moje kontakty to może jednak mam na sim? czy jednak mam to skopiować mimo wszystko. wybaczcie laikowi:D

Gość karta sim
tak Lomu wiem ze stik to mi chodzi o fotki bo mi mówi ,że nie ma plików , a były:)

Jeśli masz nową kartę, to niemożliwe, żeby były na niej Twoje kontakty:) Musisz je skopiować z pamięci telefonu. Jeśli chodzi o kartę pamięci, to może jest przybrudzona, albo nie dokładnie włożona. Inny powód nie przychodzi mi do głowy. W innym telefonie ta karta pamięci działa?

Gość karta sim
jeszcze Was pomęczę

Gość karta sim
no więc moja stara karta jak dam opcje a w nich kontakty z sim to mi wyświetla wszystkie kontakty. jak włożyłam dziś nowy starter to też mi wyświetlił kontakty i smsy .teraz włożyłam nowy starter do swojego telefonu i chciałam zadzwonić na swój stary numer to mi mówi ,że jestem niedostępna:( a dzwoniłam starym telefonem nowa kartą na domowy to działa. oj chyba już zaczyna mi się wszystko kręcić:(

Gość karta sim
no nie to miało być tak: w tej chwili mam swój telefon i nową kartę włożyłam i on się pyta tryb normalny czy samolotowy :)mówię normalny i on od razu wyświetla mi moje kontakty bez podawania pinu. jedynie rozmowy mam tylko te które teraz zrobiłam czyli na dom i na mój prawdziwy numer ,ale z tym nie chce łączyć bo zajęte chociaż na początku coś mówił o sprawdzeniu konta .starter za 5zeta:)