Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vivienka

bardzo potrzebuje pracy :( kto mnie zatrudni ...

Polecane posty

Gość Vivienka
no juz nie wiem chyba za niedługo zacznę chodzic od firmy do firmy i nie tylko zostawiac CV ale padac na kolana i błagac zeby mnie zatrudnili, może się ktoś zlituje ...

Gość hdyegdgs
też szukam od ok 3 miechów i już powoli przestaję mieć nadzieję... to jakaś masakra

Gość miastowy
Aż tak źle? Masz znajomych w innych miastach?

Gość kwartnik
nie mieszkam na Śląsku , nie mieszkam w Małopolsce ale z tego co widzę i słyszę będąc na południu Polski to w rejonie Bielska nie ma bezrobocia, najniższe bezrobocie w Polsce to rejon Bielska, Katowickie - jest sporo przemysłu i bardzo dobrze, więc każdy znajdzie pracę ale skoro masz wygórowane wymagania finansowe to na początek pokaż co potrafisz a za moment możesz się domagać kasy za pracę a za posiadanie dyplomu nikt nie zapłaci nawet grosza , chcesz zarobić, proszę bardzo , mam na krawędzi śląskiego i małopolskiego dom przy głównej trasie, gdzie można otworzyć domowe przedszkole, wchodzisz ?

Gość Eklerrrrka
Do Vivienka: A co konkretnie potrafisz robić? Jakiego rodzaju pracy szukasz? ;>

Gość Vivienka
Wcale nie mam wygórowanych wymagan finansowych nie przeszkadza mi praca za najniższą krajową wiec nie gadaj głupot!!!!! a co do tego co potrafie to potrafie duzo od obsługi klienta po samodzielne prowadzenie biura czy sekrateriatu tj od dzienników korespondencyjnych po archiwizacje itd nie przeszkadza mi praca w sklepie choc wykształcenie mam ekonomiczne wiec to chyba nie sa jakies fanaberie

Gość Darek31
Szukam sekretarki / asystentki. Praca wymaga poświęcenia czasu szefowi. Oferty na mail: darekw12345@wp.pl

Gość Darek31
Czy są jakieś chętne Panie?