Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej holpa

Co sądzicie o takich facetach którzy nie szukaja sobie partnerek bo dużo pracują

Polecane posty

Gość hej holpa

A niektórzy z nich to pewnie jeszcze prawiczki.

Gość Zdzisiek od kuz
to że są robolami

Gość Krol Troll IV
oni nie musza szukac jak duzo pracuja to maja duzo kasy a jak maja duzo kasy to cipki same ich szukaja :classic_cool:

Gość hej holpa
Kobiety czy zgadzacie się z powyższą wypowiedzią?Może jakaś kobieta się wypowie?

Karol Troll pierdzielisz:P Ja pół godziny temu z pracy wróciłem. Wczoraj pracowałem 14 godzin. To, że nie szukam dziewuchy, to tylko dla tego, że jestem zwyczajnie zmęczony i nie mam okazji, żeby kogoś poznać. Nie dla tego, że coś ze mną nie w porządku:)

A co mam sądzić o takim facecie? To nie mój problem czy szuka sobie kobiety, czy nie, czy jest prawiczkiem, czy nie. Oczywiście, marzę sobie, że spotkam takiego faceta, który do 30 zajmował się pracą a nie babami i który będzie względnie wyglądał. Ale to tylko marzenia.

Oj Rhovannion.... Ty marzysz o mnie:) Za rok kończę 30, najgorzej nie wyglądam, a i za babami się nie uganiam, bo większość dnia w pracy siedzę;) (Taki żarcik oczywiście, żeby było jasne) :)

Gość a po co facetowi baba
jak ma mało czasu ? facet jak ma kase to zawsze znajdzie chetną na seks jak bedzie miał ochote