Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnieieienawidz

dlaczego KASUJECIE MOJ TOPIK?!!?! przecież nie ma tam nic złego

Polecane posty

żadnych fotek linków wulgaryzmów itp. utrzeć mu nosa!) chodzi o to że niby z nim byłam ale szybko rzuciłąm bo sie okazał idiotą od tamtej pory zrobił sie troche wredny mówi że jestem za chuda znowu go spotkałam niestety byłam odpicowana i widziałam spojrzenia innych facetów a ten gnojek do mnie że wygladam jakbym miała zły humor czy jakos tak :/ wkurvił mnie miekki chu.j nie odpowiedziałam mu jak on wyglada bo na co mi takie pyskówki teraz wchodze na fejsa znowu widzę wiadomosc i od niego z wczoraj "hej . :) oj zobaczyla mnie i uciekla :( .. " maskra!!! nawet go nie zauważyłam co mnie on ocbhodzi co mu odpisać? sorry nie zauważyłam że przyszedłes czy 'nie pochlebiaj tak sobie widocznie mialam inny powod bvy isc" (ale to brzmi troche przemądrzale) ponawoiam ostantni raz 😡 [wscieklu]

Gość Pro Bono
bo modki to niezle zjebki :O

Po cholerę masz do niego odpisywać? Jak masz go w nosie, to go ignoruj, a nie odpisuj mu...

masakra może nasze topiki są za mało kontrowersyjne? :D nie zależy mi ale chodze z nim na uczelnie ;/ odpisze a co mi tam,.. kurde nawet mnie nie obchodzi kto wchodzi na fejsa chciałąm wysjc to wyszłam a on ma tupet!