Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jbl

przeyebalam sporo kasy...

Polecane posty

Gość jbl

...na ebayu i allegro, a mialam oszczedzac... jak poradzic sobie z zakupoholizmem i "okazjami"?

Gość za dużo w dupie
masz daj kase na biedne dzieci

Gość jbl
Nie moge, bo mi potrzebny do pracy i wlasnie za niego zaplacilam :P

Gość uklejkaa
ja przewaliłam 130 tys które miałam na mieszkanie ( miałam dobrać kredytu i mieszkać na swoim) ale nie mogłam się powstrzymać od zakupów...dzisiaj żałuje ... :(

Gość jbl
Mieszkanie na szczescie mam, i przeyebuje kilkaset mam tysiaciles zl miesiecznie, ale mialam je oszczedzac :( Ty tam wyzej, biednym dzieciarom i zwierzaczkom pomagam akurat

Gość jbl
" przeyebuje kilkaset MAX tysiaciles zl miesiecznie MIALO BYC...

Gość jbl
Babeczki - to nie takie latwe, wlasnie szukam pracy dodatkowej, zobaczymy... Uklejkaa - co kupowalas i jak dlugo wydawalas te 130 000, nie zauwazylas, ze Ci znikaja?

Gość uklejaaaa
zajęło mi to ok 6 miesięcy...zakupy głównie przez net i oryginalne ciuchy ( np bluzka za 1000 zł). Większości rzeczy nawet raz raz nie założyłam. Chodzę praktycznie w tym samym a ciuchy nadal s szafie. 4 lata temu sprzedałam cały spodek po matce ( 86 000 tys) i rozyebałam w przeciągu roku. Nie jestem w stanie z tym skończyć.

Gość uklejaaaa
spadek rzecz jasna

Gość kobieta z OSL
no uklejka to jest nienormalne wspolczuje masakra...... Matka sie w grobie przewraca jak tak mozna... to zakrawa na chorobe...

Gość uklejkaa
wiem ale to jest silniejsze ode mnie. W dodatku przez takie poyebane zachowanie nie mam za grosz wyrzutów sumienia. co się to z ludźmi może porobić!!!!!! A jestem przed samą trzydziestką i mój partner upiera się żeby sobie dziecko zrobić ....masakra

Gość zuzizak
uklejka, radzę nie lekceważyć, to jest normalnie uzależnienie, będzie tylko gorzej, powinnaś udać się na terapię od uzależnień...