Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie jedno pytako

chłopcy panowie - wzruszacie sie czasem? czy słowa mogą was poruszyć?

Polecane posty

Gość Takie jedno pytako

np. list od byłej dziewczyny w którym przeprasza za to co złego zrobiła i wyznaje jakbyliscie dla niej ważni (bez błagania o powrót itp.)

Gość ;dfl;fl;s
Do tutejszych chłopców /panów takie listy nie przychodzą .

Gość menponthejunglt
jesli ja kochalem tp tak

Gość ony
wzruszamy sie tylko jak nasi strzelaja gola :classic_cool:

Gość Takie jedno pytako
a czy takie listy to coś złego?

Gość kogo ona tu pyta ? !
jak tu same baby sa :) a faceci to tylko zabawiający sie uczuciami naiwnych dziewczyn bawiący sie w rzucanie uroków :D faceci ktorych baby nie wzruszaja bo je nienawidzą bo one zrobiły ich w konia i oni sie teraz mszczą na innych dziewczynach :P

Gość przedszkolankaaa
miałam kiedyś chłopa który właśnie wzruszał się aż no płakał jak mu wyznawałam tak dogłębnie miłość po jakiejś kłótni czy coś, no myślałam że mnie trafi ! ja powinnam być chyba bardziej wrażliwa niż facet!!!

Gość Takie jedno pytako
przedszkolanka --- mój sie raz wzruszył jak zrobiłam takie pieskowe oczy i przepraszałam, ale generalnie rzadko go przepraszałam, ogolnie był to chłopak ktory potrafił kochac plakac...ale nie wiem czy list zrobi na nim wrażenie? to dobry chłopak...dlugo nie jestesmy razem, ma nowe lepsze życie tzn nie wiem ale tak podejrzewam chce mu tylko powiedzieć że jest wspaniały i przeprosić za wsyztsko

Gość faceci wzruszają sie
na swój temat ale gupie baby odbierają to ze to o nie chodzi :D

Gość Takie jedno pytako
babeczki - nie o zdrade poszło :) zreszta nie chodzi o wybaczenie. tylko żeby dowiedział sie że zrozumiałam błędy a nie żeby myslal że bylam glupia suka która sie bawiła nim, bo tak nie było, bylam glupia ale nieswiadoma że źle robię

Po co rozdrapujesz stare rany? Daj mu żyć nowym życiem i nie wywołuj w nim wspomnień ani wątpliwości. Ja odebrałbym taki list jako próbę manipulacji. Nie jesteś wiarygodna dla niego i żadnym listem tego nie zmienisz.

Gość Takie jedno pytako
no chyba masz racje nie jestem wiarygodna, ale nic od niego nie chce, po prostu nie był dla mnie jednym z miliona exów, dla mnie był tym najważniejszym, niech wie ,że jest ktoś na świecie komu nie jest obojętny :) wiem że słowa nic poradzą, chciałąbym czynami mu jakos to okazać, ale szansy już raczej nie dostane...ale niech wie że nie jestem złym człowiekiem i że dla mnie nie był tylko przygodą

Gość Takie jedno pytako
poza tym brzydko go potraktowałam, gdybym tak potratkowała kolezanke czy kogos tam to na pewno bym przeprosila albo miała wyrzuty...a tylko jego tak traktowałam...umre nieszczęsliwa jak go nie przeprosze :(

Gość Takie jedno pytako
oj żal żal :( ale kurde ludzie popełniają błędy! poza tym gdybyśmy wtedy sie nie rozstali to dalej byłby marazm i niechec, a tak zrozumiałam wiele :) a ty spamerze mis wypieprzaj ale juz!

Gość Takie jedno pytako
znowu 22:22 :(

Gość Watershed
Napisz, napisz. Nie jest to zły pomysł :)

Gość kogo ona tu pyta ? !
jak tu same baby sa a faceci to tylko zabawiający sie uczuciami naiwnych dziewczyn bawiący sie w rzucanie uroków faceci ktorych baby nie wzruszaja bo je nienawidzą bo one zrobiły ich w konia i oni sie teraz mszczą na innych dziewczynach

Gość Takie jedno pytako
oj tam wierze że normalni też są ;)

Gość Takie jedno pytako
podniose jeszcze raz