Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodamamaEmilki

niesamowite jak działa dźwięk suszarki na dziecko

Polecane posty

Gość młodamamaEmilki

moje dziecko ma 6 tyg, od kilku di ciekzo bylo ją uspic. ma kolki pręzy sie i głosno placze. wszystkiego próbowalismy bez skutku .dzis puscilam jej z internetu Dźwięk suszarki i usnęła po 2 min. cudddd

Gość nie odkrylas
Ameryki.Z dwojka tak robilam :)

Gość znam taka
ja do dzis czasami tak robie jak synek ma problem z zasnieciem ma ponad 8 mies hehe

Gość mamama27
właśnie - jak suszarka sie już znudzi to spróbuj z odkurzaczem - mój lubił odkurzacz

Gość ja też miałam
taki sposób a teraz dziecko ma półtora roku i suszarki boi się tak że aż się pręży i trzęsie jak tylko usłyszy jej dźwięk także nie przesadzajcie z tymi metodami

Gość mam stały nick normalnie
Na moją to działąło jak miała kilka tygodni. Teraz (3 miesiące) już na suszarkę nie reaguje, a czasami nawet ją ten dźwięk drażni. Dla wszystkich szukających ukojenia w dźwiękach z internetu: www.easysleep.info tutaj macie suszarki, odkurzacze, szum wody itepe:)

Gość mnbvb
A moja też się boi! Trzęsie się i szuka ratunku, także nie na wszystkie dzieci to działa.

Gość needforspeed
moja w 86 czarnobylowym :D kładła mnie w foteliku z wikliny nie było takich wypasów na pralce na lekkim wirowaniu :) zasypiałam jak talalalalala :D mojemu dziecku nie pomagało bardziej wózek ... Ale nie mam dziecka z syndromem trzęsienia zjebałam 2 x teściową i 2197389126 x moją matke że mają mi nie trzęś dzieckiem do cholery jasnej ! amen

Gość mala_pigwa
ja tak robilam jak synek mial miesiac ale z odkurzaczem a teraz ma rok i 2 mies i odkurzacza sie strasznie boi

Gość czyli wychodzi na to ,ze
metoda skuteczna dla maluszkow , ale niesie ze soba niepozadane skutki , skoro dzieci sie potem strasznie tych dzwiekow boja :-0

Gość Mama Katarzynki
u nas do mniej więcej 6ego miesiąca w uzyciu byla strona (chyba easysleep.info) z dzwiekami wybranymi specjalnie do usypiania maluchów - kolki, pierwsze zęby, czy tez zwykle placze. teraz mala ma rok i nie stosujemy juz tego, ale jak sobie pomysle ile ktos mi czasu i zdrowia zaoszczędził tworząc tą stronę... po piętach chyba bym go wycałowała, bo bywało cięzko. i jesli ktos skrytykuje takie metody, to ja się pytam co w tym zlego, skoro i maluch i rodzice są zadowoleni???

Gość agie
No ja nawet mam swoją własną aplikację na telefon hehe (Usypiacz) na androida, może się komuś przyda