Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupka jelenia

faceci co sadzicie o dziewczynach z aparatem na zebach

Polecane posty

Gość dupka jelenia

czy to was brzydzi czy pociaga mowie o obcych laskach na ulicy ktore sa poza tym ladne, maja twarz i figure a nie o waszych znajomych czy dziewczynach, bo jak juz z kims jestescie i ona sobie zrobi aparat to wiadomo ze nie tylko to sie liczy tylko tez inne rzeczy, ktore was lacza wiec ogolnie pytam czy taki aparat moze byc sexy? slyszalam ze tak ale to chyba w formie pocieszenia... czy w tym da sie zrobic laske i jakie to dla was uczucie?

Gość a co ty sądzisz o....
facecie z aparatem ?

Gość Tommy27
przecież wiadomo że to nie na całe życie :) jeżeli kobieta ma fantastyczne bogate wnętrze i facet rzeczywiście poważnie szuka drugiej połówki i poważnie myśli o związku to czemu taki aparat ma być przeszkodą. Milego wieczorka

Gość Mama Oliego
a da się bzykać z nogą w gipsie? :)

Gość dupka jelenia
to inna kategoria, ja i tak najbardziej lubie metrofacetow oraz kryptogejow ale wiadomo ze jak facet idzie zarosniety, ubrany zalosnie, spasiony to i tak laski na niego leca. facet moze wstac i wrzucic te same ciuchy w ktorych chodzi od tygodnia, o ile nie smierdza. ogolic sie, wziac prysznic i juz moze wychodzic z domu a kobieta musi: depilowac cale cialo, manikure, pedicure, walczyc z cellulitem, rozstepami, spedzac godziny na silowni i masazach, stosowac kremy, demakijaz, makijaz, fryzjer, ukladanie wlosow, ciuchy co chwila inne zeby nie byc nudna i nadazac za moda (jak nosisz rzeczy ktore sa jeszcze dobre ale z roku 1980 to jakos dziwnie sie za toba patrza) a jak tego nie robi to nie moze ani pracy znalezc, ani milosci ani nawet na imprezy jej tak nie zapraszaja (zalezy od towarzystwa, czasami to rzeczywiscie nie ma takiego znaczenia.. ale jesli chodzi o 2 pierwsze rzeczy to wyglad to podstawa : (

Gość pomcnanamaxxa
Taki aparacik ciągnie łoniaczki

Gość dupka jelenia
Tommy ale ja nie mowie o wnetrzu np Twojej partnerki tylko powiedzmy co byscie zrobili jakby wasza prostytutka albo hostessa wyskoczyla w takim aparacie... czy to sie moze podobac w takim kontekscie czy dyskwalifikuje od razu

Gość mi tam aparat nie
przeszkadza jesli osoba go noszaca go potrzebuje, ale obecnie jest moda na APARATY i oosby z niewidocznymi niedoskonalosciami zebow je sobie zakladaja co uwazam za CHORE zjawisko i ZARAZEM MNIE TO WKULWIA :)

Gość paris hilton 666
decatlon wydaje mi sie ze z loniakami mozna sie niezle zabawic

seksapilu na pewno nie doda, ale znam ładne dziewczyny z aparatami i wcale im wile nie ujmuje, zresztą przecież nie nosi się go wieczność.

Gość Tommy27
haha moja koleżanka z pracy ma aparat na zębach już kilka miesięcy jest po 30ce i wygląda sympatycznie uroczo rzekłbym. Hostessy nie widziałem z aparatem, prostytutki również niemniej jednak gdybym widział to pomyślałbym że dba o siebie swój wygląd i to zaprocentuje za kilka miesięcy. Jednak wolałbym żeby zrezygnowała z fellatio :)