Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tytannn

Jak zapomnieć o kobiecie?

Polecane posty

Gość Tytannn

Witam, jestem świeży w tego typu postach czytałem pare na tym forum ale tu same kobiety chyba są? Ale nie ważne:)mam problem byłem z dziewczyną 3 lata a od roku nie jesteśmy razem ale nasze drogi się schodzą przecinają itd ciągle mamy ze sobą do czynienia hee i ciągle się kłucimy postanowiłem dać spokój i odejść zerwać too. Może mi doradzicie jak zapomnieć i być asertywnym?

Gość Tytannn
smaruje kuutasa miodem, chowam sie w żywopłocie i czekam co/kto sie polakomi :classic_cool:

Gość Tytannn
A jak bym cie widział w krzakach to bys dostał buta w tego złamasa ze miód byś miał na plecach

Gość calkowicie odetnij sie
.

Gość Tytannn
rozmawiam sam ze soba, czy to higieniczne?

Gość Proza życia to
Kiedy ja chciałam odwrócić się i odejść, ty jak szaleniec trzymałeś się kurczowo mojej koszulki, rozciągając mi rękaw. Nie chciałeś się odczepić ode mnie, nie pojąłeś tego co ci miałam do powiedzenia, na co tak długo się zbierałam. Bałam się, że nie zrozumiesz i nie zrozumiałeś. Nie zrozumiałeś, że tak będzie po prostu lepiej.

Gość niunia frunia
Umów się z nią w mieszkaniu walnij ja kwiatkiem w doniczce w lep i powiedz ze od dzisiaj co dzień będziesz jej przynosił kwiatki

Gość kłócić się
pomyśl jakie byłoby z nią trudne życie, nie do zniesienia, banalne i puste

Gość jkhjkhk
są dwa wyjścia: 1) zachorować na sklerozę itp. 2) być konsekwentnym do bólu, nie kontaktować się, wyrzucić nr tel., po pewnym czasie ból się osłabi. nie zapomnisz nigdy o kimś kogo kochałeś, ale z czasem człowiek się uspokaja, pomagają nowe zajęcia, znajomi.

"Umów się z nią w mieszkaniu walnij ja kwiatkiem w doniczce w lep i powiedz ze od dzisiaj co dzień będziesz jej przynosił kwiatki" to jest dobre rozwiazanie ale nie zeby zaponiec tyko zeby dal ci spokój:D:D

Gość z całej sily uderz
glową w mur :D:D moze będziesz miał amnezję?:D:D

Gość Ciekawa poglądów
Wyobraź ja sobie w ohydnej sytuacji a na pewno o niej zapomnisz np za każdym razem jak ja zobaczysz pomyśl ze ona robiła loda twojemu sąsiadowi który nie myl fiuta a ona zlizywała mu serek wiejski piszcząc i zachwycając się jak szybko się najadła nie wychodząc do sklepu