Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fufulka

Przytulanie :)

Polecane posty

Gość fufulka

Może się to wydawać co najmniej dziwne pytanie, ale mam taki problem.. Kiedy podczas, czy na koniec spotkania chłopak mnie przytula ( dodam, że to jedno z 1. spotkań), to za bardzo nie wiem co zrobić, czy stać nie ruchomo, czy też go objąć, jest to bardzo niezręczne, a nie wiem jak się zachować ;/ jak myślicie?

Gość fufulka
no tak, tylko to wyszło tak nieporadnie.. on niby stal i mnie ogrzewał, od tyłu obejmowal, a ja tam z rękami opuszczonymi w dół i nie wiedziałam co robić, dlatego pytam o jakieś bardziej zręczniejsze porady :D

Gość Urughaijka
Chwyć go za przyrodzenie :P

Gość jak miala go przytulic
jak ona stal za nia:D

Gość zaraz.zarazz...
co stalo? .gdzie komu!i z ktorej strony bo to nie jest bez znaczenia! no chyba wazne co? bo cos sie tu ktos pogubil!

Gość ciekawska1989
a mnie facet na pierwszym spotkaniu przytulil w czasie filmu ---- jakbym skamieniala i nijak tego nie odwzajemnilam ;)

Powinnaś zrobić to co CZUJESZ. Jak ochotę go przytulić, przytul. Jak nie - to nie. Jak chcesz go pocałować - całuj, a jak nie masz - nie pozwalaj. Uczysz się zalotów i proponuje żebyś robiła nie coś co "wypada", coś co "powinno się zrobić". Zdaj się na intuicję ...