pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 26, 2011 KIEDY? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śp. ten ostatni niedziel 0 Napisano Październik 26, 2011 Za pół roku http://metalog.wrzuta.pl/audio/436Y335du19/pawel_orkisz_-_okrety :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 26, 2011 czemu tak długo a piosęki tera nie przesłucham bo oglądam film. znaczy serial :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość de jak dupa Napisano Październik 26, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 26, 2011 u jak ujwdupe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Październik 26, 2011 Powiedz pśp co oznacza to "także tego, baunsuj dzifko" ? To twoje czy cycat z czegoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eoe Napisano Październik 26, 2011 Swędzi brocha? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 26, 2011 nie rozumiesz co to znaczy baunsować? pół moje pół cytat. nic mje nie swędzi. chociaż... ramie mje tera zaswędziało. Wy kurva tylko o jednym :O a ja jestem inna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość de jak dupa Napisano Październik 26, 2011 to cytat z "Wichrowych wzgórz" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 26, 2011 faya spać nie mojżesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Październik 26, 2011 Rozumiem. Ale także tego nie. Że to do czytających? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 26, 2011 a do kogo :O słuchacie mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość de jak dupa Napisano Październik 26, 2011 że co? :O jestem Magdusia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 26, 2011 a skąd wiesz, że do Ciebie pisałam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość de jak dupa Napisano Październik 26, 2011 a do kogo mogłabyś jeszcze pisać? :O do siebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 26, 2011 do re mi fa so la si do Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hejhejhje Napisano Październik 26, 2011 fasola to ci wzdecia w glowie zrobila, idz juz dziecko spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Haj am dżaki Napisano Październik 26, 2011 :(jak tam twój krem ujędrniający do tzytzkuff.Czy są już dostatecznie ujędrnione by je gładzić pieścić i całować?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość de jak dupa Napisano Październik 26, 2011 ciekawe czy byś to zagrała na flecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 26, 2011 tera są takie jędrne że mi wybijają zęby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hejhejhje Napisano Październik 26, 2011 fleta to ona moze co najwyzej ciagnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 26, 2011 z fletem to takie rzeczy robię, że nie chciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość de jak dupa Napisano Październik 26, 2011 no dobra, to nie chcę. bo nie zasnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach