tchibo 2102 0 Napisano Październik 28, 2011 LASECZKI * sorki za literówke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleksandaCaa Napisano Październik 28, 2011 domiczko ty tutaj sie przybląkałas madrzyc ? ? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voguegirl 0 Napisano Październik 28, 2011 hej :) ja jestem z siebie po części zadowolona, po części zawiedziona. Trzymam się w postanowieniach-- jem regularnie ale małe porcje. Dzisiaj jednak zjadłam troszkę później kolację niż zakładałam. No ale cóż, poprawie się w następnych dniach :) p.s. wiecie, że dzisiaj podobno jest ostatni dzień kalendarza majów? Kiedy robimy ważenie? poniedziałek? Miłego wieczorku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voguegirl 0 Napisano Październik 30, 2011 dziewczyny dziewczyny, co tak cicho? jak u was? ja dzisiaj duuużo zjadłam, przesadziłam zdecydowanie ;D ale towarzystwo było wspaniale więc nie żaluję. Jutro ważenie?! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach